0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

INIJESTA NAJAVIO MOGUĆ ODLAZAK IZ BARSE: Čeka me bolna odluka

Objavljeno: 22.03.18 u 20:30

Kapiten Barselone Andreas Inijesta rekao je da će uskoro saopštiti svoju odluku po pitanju dalje budućnosti.

Inijesta je prošle nedelje otkrio da ima ponudu jednog kineskog kluba koju ozbiljno razmatra, pa bi na kraju sezone mogao da završi u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Španski reprezentativac je rekao da odluku o svojoj budućnosti mora da donese do kraja aprila i istakao da to neće biti ni malo lako učiniti.

-Razmišljam o mnogim stvarima, o nekima više od drugih. Imam još nekoliko nedelja da odlučim, to je jedna od najvažnijih odluka u mojoj karijeri-, rekao je Inijesta za „Kadena Ser“ i dodao:

-U godinama sam u kojima se stvari menjaju, otvaraju se druge mogućnosti i to je uzbudljivo. To nije pitanje ljubavi, već šta mislim da moram da uradim. Iskreno mislim da bih mogao da budem u prvom timu Barselone u naredne dve sezone, ako bi me povrede zaobišle. Ako odem to će biti jer ne mogu da dam sve od sebe kao fudbaler i osoba u mom klubu. Šta god da odlučim, to će biti teška odluka-, zaključio je Inijesta.

Iskusni vezista je prošle jeseni potpisao doživotni ugovor sa Barselonom, ali je dolazak Filipa Kutinja u klub značano skratio njegovu minutažu. Možda baš iz gtog razloga Inijesta na kraju odluči da ipak napusti „Kamp Nou“ i iskusi nešto novo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter