0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO GOBELJIĆ: Niko ne voli svoj klub koliko mi volimo Zvezdu, imamo jasan cilj ispred sebe

Objavljeno: 21.03.18 u 18:10

Fudbaleri Crvene zvezde su reprezentativnu pauzu dočekali u dobrom raspoloženju, trujumfom nad ekipom Mačve.

Ekipa Vladana Milojevića je za razliku od utakmice Kupa, ovoga puta ostavila dosta bolji utisak u Šapcu i pobedom očuvala bodovnu prednost u odnosu na rugoplasirani Partizan.

Zvezdin univerzalac, Marko Gobeljić ističe da je reprezentativna pauza došla u pravi čas, te da ekipa ima dovoljno vremena da se regeneriše pred naredne izazove.

– Pauza je došla u pravom trenutku, posle nekoliko vezanih mečeva sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Odlična prilika da odmorimo i da nastavimo sa još boljim radom. Još dve utakmice ostalo je do plej-ofa, daćemo sve od sebe da sačuvamo istu bodovnu razliku. Za vreme pauze imamo vremena za malo dodatnog rada na taktici jer tokom prvenstva kada se igraju utakmice na svaka tri dana ne stižemo posebno da obratimo pažnju na neke detalje, rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Prvu utakmicu posle pomenute pauze crveno-beli će odigrati sa ekipom Mladosti u Lučanima.

– Gostovanje u Lučanima je uvek nezgodno, sigurno će ekipa Mladosti pružiti jak otpor. Svi timovi su protiv nas maksimalno motivisani, svi igraju sa 120 odsto svojih mogućnosti, ali mi smo Crvena zvezda i znamo da se nosimo sa tim. I u svlačionici često pričam da niko ne voli svoj klub koliko mi volimo Crvenu zvezdu. Imamo jasan cilj ispred sebe i fokusirani smo samo na pobedu-, dodao je Gobeljić, koji se potom okrenuo ne baš sjanoj kadrovskoj situaciji u klubu.

– Očekujem da će se oporaviti Stojković, Savić, Krstičić, igrači koji su vrlo bitni za našu igru i da će trener moći da računa na njih. Nas ima dosta u svlačionici i svako svojim kvalitetom podjednako konkuriše za tim. Ipak, nadam se da će nas do kraja sezone povrede zaobići, poručio je Gobeljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter