0
Fudbal

FOTO: Twitter/Real Madrid

OVO JE VEĆ NEMOGUĆA MISIJA: Sledeća zvezda u Kini – Kristijano Ronaldo?

Objavljeno: 20.03.18 u 16:00

Čini se da naredna stanica Portugalca ne bi mogli da budu ni Mančester Junajted ni Pari Sen Žermen, već naprotiv – Kina!

Kristijano Ronaldo je tokom prošle godine razgovarao sa Luisom Felipeom Skolarijem o životu u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, i od bivšeg selektora dobio preporuku da bi trebalo da jednog dana ode i zaigra u Kini.

Nedugo potom, neimenovani klub je navodno ponudio 300 miliona evra, ali je Florentino Perez, prvi čovek Reala, to kasnije demantovao, da bi portugalska „A Bola“ istakla da su Kinezi spremni da idu do 180 miliona evra.

Pitao me je, da, kako se živi u Kini, kako izgleda sve. I rekao sam mu. Takođe, moramo da razumemo da je Kina drugačija za svakog igrača, a ta zemlja je najbolja na svetu, to sam mu rekao. Mora jednom da dođe i zaigra ovde, zaključio je Skolari. 

Ronaldu ugovor ističe 2021. godine. Da li će ga dočekati u Madridu, ili će ranije spakovati kofere i prihvatiti neku astronomsku ponudu iz Kine, videćemo uskoro… Možda već na leto.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter