Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela podigao je glas u javnosti zbog sve češćeg povređivanja fudbalera kluba iz Ljutice Bogdana.

Povezane vesti

Od početka sezone nekoliko igrača Zvezde bilo je teže povređeno, od loma metatarzalne kosti Branka Jovičića, kasnije Nemanje Radonjića, pa Vanje Vučićevića

Trenutno nekoliko igrača ima većih ili manjih problema sa povredama: Vujadin Savić, Filip Stojković, Mičel Donald, Luka Adžić, El Fardu Ben i na kraju najtežeg problema sa stopalom Nenada Krstičića.

Zvezdin vezista se oglasio i poručio da će na terenu biti brže nego što se mislilo, posle reprezentativne pauze i dve nedelje pauze.

Znatno oštriji bio je sportski direktor Mitar Mrkela u izjavi za ‘Kurir’.

– Čuo sam dva puta kad su komentarisali, kad su dva puta udarili Pešića u leđa. Rekli su ‘daj još jednom da ga udarimo i izlazi napolje’. Išli su s namerom da nas udaraju, da bi nas izbacili iz igre.

– Šta reći? Igramo prvenstvo, borimo se za titulu i protiv nas svi idu 120 odsto. Često i preko granica dozvoljenog i normalnog, rekao bih. Razumem želju kod protivnika, ali dokle više ovako.

– Svakome bi trebalo da bude u interesu da se povrede ne dešavaju. Da prvenstvo bude lepše i bolje. Iskreno sam zabrinut. Imali smo dva loma noge ove sezone. Prvo Jovičića, a onda i Radonjića. Videćemo kakva je situacija s Krstičićem. Ako se to tako nastavi, nije dobro.