Na sreću nije u pitanju povreda već suspenzija Milana Borjana zbog četiri žuta kartona, a verovatno će ga zameniti iskusni Kahriman ili Supić.

Povezane vesti

U velikoj želji da se ostvare tri boda u Šapcu golman Crvene zvezde Milan Borjan je zaradio novi žuti karton, a kako saznaje HotSport dogurao je do kote četiri i automatski mu sledi meč pauze u šampionatu.

Najbolji golman lidera tako mora da preskoči naredno gostovanje crveno-belih protiv Mladosti u Lučanima 31. marta ili 1. aprila, zavisno od termina.

Pošto je na programu pauza zbog obaveza nacionalnih selekcuja prvi čuvar mreze se nalazi sa selekcijom Kanade, koja za vikend ima proveru u Evropi.

FOTO: STARSPORT

Ovo je prvo okupljanje selekcije posle letošnjeg ‘Golden Kupa’ u Americi, a po povratku u Beograd sjajni golman moći će da odmori pošto je ove sezone preskočio zbog povrede prsta samo dva meča.

Protiv Vojvodine ga je menjao Nemanja Supić, a Damir Kahriman na gostovanju Bačkoj.

Trener Vladan Milojević ima sasvim dovoljno vremena da proceni sa trenerom golmana Gašićem koji je iskusni čuvar spreman za naredni mec, a na ovom planu će se raditi od četvrtka kada je zakazano okupljanje posle tri slobodna dana.

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT