Zašto se Italijani ovako ‘igraju sa životom’, kad znaju da Siniša Mihajlović ima prilično kratak fitilj?

Povezane vesti

Zabavne emisije u Italiji nalaze vrlo zanimljivim da se šale na račun Siniše Mihajlovića, iako su i sami svi svesni da često nije ume da proključa i odreaguje krajnje neočekivano.

Tako je bilo i ovog puta, u novoj skrivenoj kameri koju su mu namestili u jednom restoranu. Povod je bilo upoznavanje sa dečkom svoje devojke Viktorije, a koji je od nje stariji 13 godina.

– Trenutno imaš 21 godinu, kada budeš imala 37, on će biti starac, a ti još devojka – rekao je Mihajlović ćerki i suprugi dok je čekao momka koji je kasnio celih 50 minuta.

Za to vreme je gledao njegove fotografije na kojima potencijalni zet nije nimalo reprezentativan dok, između ostalog, i liže pod.

– Ima li neku normalnu sliku? – gunđao je Miha.

Zatim se momak pojavio, nazvao ga ‘papi’ i krenuo da se ponaša vrlo slobodno, jeo iz Sinišinog tanjira, podrigivao… Pitao je ‘tasta’ šta misli o ideji da postane deda, a zatim i posvetio Viktoriji pesmu ‘Ti si moja Ciganka’, što je posebno pogodilo Mihajlovića, budući da su mu širom Italije skandirali da je ‘Zingaro’ (Ciganin)!

 – Želim da mu opalim šamar! Uhvatiću ga za nos i otkinuću mu glavu – rekao je u jednom momentu suprugi, koja se na to samo smeškala.

OVDE možete videti celu desetominutnu skrivenu kameru sa srpskim trenerom.