6
Domaći fudbal

FOTO: SUPERLIGA SRBIJE

HAOS U SRPSKOM FUDBALU: Fudbaleri Mačve juče pretukli sudije, policiji ih spasila linča!

Objavljeno: 19.03.18 u 11:14

Neverovatne vesti stižu ovog jutra o fudbalskom skandalu koji bi mogao da uzdrma domaću javnost.

Nakon napada na sudije, trojice fudbalera Mačve su saslušana.

Neprijatne scene su ono što svi pokušavaju da izbegnu u sportu, gde nasilju nema mesta. Međutim u našoj zemlji se ponovo desilo nešto neverovatno, i ponižavajuće za sport. Došlo je do fizičkog napada na sudije i to mladih ljudi, fudbalera Mačve iz Šapca koji će biti i krivično gonjeni.

Juče se igrao duel u Kolubarsko-mačvanskoj omladinskoj ligi u Loznici, gde je domaća ekipa savladala sa 4:3 Mačvu. Prema saznanjima HotSport-a, gosti iz Šapca su i tokom utakmice bili revolitrani suđenjem Miroslava Matića, Nikole Čotrića i Saše Dimitrijevića koje su direktno krivili za dva od četiri primljena gola.

A posle utakmice, fudbaleri Mačve su ispred sudijske svlačionice sačekali prvo pomoćnike koje su okružili i verbalno napali. Ubrzo je to preraslo i u fizički, kada je jedan od igrača udario pomoćnika sa jučerašnjeg meča, da bi se umešali roditelji momaka iz Šapca kako bi sprečili veći sukob.

Međutim, u tome nisu uspeli. Fizički nasrtaji su bili još veći, a nekoliko udaraca je zadobio i glavni sudija. Sudije su uspele da pobegnu od razjarenih mladića Mačve koji su od daljih sukoba odustali tek kada je na lice mesta stigla loznička policija nakon poziva sudija.

HotSport saznaje da je potom sudijska trojka u policijskim prostorijama dala izjave, kao i da će se protiv trojice igrača Mačve voditi krivični postupak zbog ovog nemilog događaja.

0
1

6 Komentara

  1. To su izuzetni momci…posteni,edukovani, skolovani…sta god da je bilo,nedolicno je takvo ponasanje…prvo krivica ide od roditelja,koji jesu najvece zlo srpskig fudbala,zatim trenera…koji nije samo trener,vec i pedagog…ma bre mogao bih pisati tri dana…dozivotno ih udaljiti iz fudbala…zatvor takodje

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo je lepo videti DOBRU decu kako pljuju ,vredaju i nakraju tuku sudije .,Iskreno mislim da stvarno oni nisu krivi pored takvog trenera i roditelja koji to podstricu i podrzavaju , a mi trazimo jos razlog da to nekaznimo. Bio sam ocevidac svega pa da si 100 puta Ronaldo nedaje ti za pravo da pljunes nekoga

    0
    0
    Odgovori
  3. Niko nece da napise da su te iste sudije vredjale decu celu utakmicu i da su dosli ispred svlacionice da isteruju pravdu i da provociraju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa ta sudijska trojka svakog vikenda napravi po dva cirkusa na mečevima koje sude, oni su ljudi zadatka. Ne krivim decu iz Mačve, zato što znam kakvi su ti što su im sudili, pa sad deca kriva..

    0
    0
    Odgovori
  5. pa to je pitanje za sudijsku organizaciju zasto deci pionirima petlicima kadetima sude sudije koje nemaju iskustva ,licno sam prisustvuvao tedencionom sudjenju za domacu ekipu u ligi pionira pola od tih sudija nema ni srednju skolu ne racunam zanate a iq na zavidnom nivou a plus roditelji koji umesto da bodre svoju decu pljuju sudije ,trenere protivnickih ekipa decu ali to je srbija gde su svi selektori ,fudbaleri i znalci,sportske psihologe u iole ozbiljnim klubovima ,edukacija a ne pljuvanje sad tih momaka iz macve nisu mogli da prezale sudijske odluke ,pa kad jedan majo nevidi da je lopta metar iza linije i nije ostranjen iz fudbala sta ocekujemo ali ne on nego i pomocnicfi ,bice u redu a ne deca jura da sude da bi uzeli neki dinar a igraci u nekim ligama nemaju za caj do srpske lige sudjenje bez novca i to sudije sa a liste da edukuju mlade sudije i fudbalere

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter