12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALER RADNIKA REVOLTIRAN POSLE PARTIZANA: Šta je dovoljno za faul ako ova krvava noga nije (FOTO)

Objavljeno: 19.03.18 u 14:23

Šampion Srbije je golovima Jevtovića i Miletića u 28. kolu porazio Radnik.

Filip Ivanović je u jučerašnjoj utakmici sa Partizanom čini se izvukao najdeblji kraj.

Posle meča koji je njegov tim izgubio, defanzivac Radnika, Filip Ivanović bio je revolitran odlukama arbitara na pomenutoj utakmici. On je na kraju prvog poluvremena morao i da napusti igru zbog nekoliko grubljih duela sa igračima šampiona Srbije.

Iako se u prvi mah činilo da je Ivanović izašao zbog udarca po licu koji je dobio od Leandra Tavambe, ipak je razlog duel sa Nemanjom Miletićem i povređena noga. HotSport je stigao i do fotografije na kojoj se vide posledice tog starta prilikom kojeg nije sviran prekršaj, a Ivanović je za naš portal kratko poručio:

– Povreda noge je bila u žaru borbe, Miletić nije namerno išao na to. Za razliku od Tavambe koji je tri, četiri puta udarao laktom, a nije bio ni opomenut. Zaista bih zamolio nekoga da mi objasni šta je ovde dovoljno za faul, pošto ovo nije…

FOTO: HOTSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Mali ganci ce da mre sto je izgubio od Partizana!!!Decko,bio sam na tekmi,pa ti si toliko tukao i zasluzio bar jedan ako ne i dva zuta a to sto ne umes da bijes nego udaras kako ne treba pa se to vidi na tvojim nogama…pitaj Simu Krunica da te nauci!!! Sram te bre,bilo!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Шта је то чудно????Мајсторе играш против криминалног клуба,који задњих 10 година је сваку титулу узео крађом и осталим радњама којим се служе у том загребачком клубу…Ове ли се икад стати на крај овим лоповима?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter