1
Fudbal

FOTO: FS Srbije

ĐOROVIĆ OKUPIO ‘ORLIĆE’: Pod znakom pitanja je samo povređeni Zvezdin junak (FOTO)

Objavljeno: 19.03.18 u 22:22

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije predvođena selektorom Goranom Đorovićem okupila se danas u hotelu ‘M’ u Beogradu.

Seriju fantastičnih rezultata na putu do Evropskog prvenstva u Italiji, ‘orlići’ žeče da nastave i posle Gibraltara. Do sada imaju pet utakmica, isto toliko pobeda uz gol razliku plus deset i to obavezuje da se nastavi u istom ritmu.

Mladi reprezentativci su se danas okupili u hotelu ‘M’ gde će boraviti do srede kada preko Franfurta lete za Malagu, a odatle će autobusom stići do Gibraltara.

Selektor Goran Đorović računa na sve igrače sa spiska, osim mladog Luke Ilića koji se priključio omladinskoj reprezentaciji koja u Rumuniji od 21. marta igra završni ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

– Svi su momci zdravi, jedino je pod malim upitnikom zbog povrede Luka Adžić, ali videćemo posle pregleda kakva je situacija – rekao je selektor Goran Đorović.

Inače, Adžić je juče doneo Crvenoj zvezdi vrednu prednost i pobedu protiv Mačve u Šapcu sjajnim golom iz slobodnog udarca u drugom poluvremenu.

FOTO: STARSPORT

Utakmica protiv autsajdera je samo na papiru laka, jer dres reprezentacije i dosadašnji rezultati obavezuju da se na terenu ponovo bude u skladu sa zahtevima koji nisu mali.

Posle meča sa Gibraltarom Srbiju očekuje jaka provera protiv Italije, 27. marta u Novom Sadu.

0
0

1 Komentara

  1. Ja se izvinjavam, ali zesto lete preko Franfurta ako Beograd ima aerodrom? I gde je uostalom Franfurt? Mozda bi bilo bolje iz FRANKFURTA da se leti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter