9
Evropske lige

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba mogao bi uskoro da doživi izuzetno teške i neprijatne trenutke.

DINAMO POD ISTRAGOM: ‘Modri’ nameštenom utakmicom ušli u Ligu šampiona! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.18 u 20:30

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba mogao bi uskoro da doživi izuzetno teške i neprijatne trenutke.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, zagrebački klub je u Ligu šanmpiona pre tri sezone ušao zahvaljujući nameštenoj pobedi nad ekipom albanskog Skenderbega (2:1 u Albaniji, 4:1 u Zagrebu).

Kako prenosi „Index„, gostovanje Skenderbega na Maksimiru 25 avgusta završeno pobedom „modrih“ 4:1 privuklo je pažnju FIFA Etičkog komiteta, a zaključak je taj da je Skenderbeg, inače već kažnjen zbog nameštanja na deset godina van evropskog fudbala, optužen za nameštanje ovog duela.

 

Ipak, UEFA verovatno Dinamo neće teretiti, jer je u izveštaju navedeno da je „jasno da je samo jedan klub učestvovao u nameštanju“, ali nema sumnje da ova informacija nikako neće prijati „modrima“, jer će, sasvim sigurno, oči čitave Evrope u narednom periodu biti uprte u njihove nastupe ne samo na međunarodnoj, već i na domaćoj sceni..

(Youtube/lampard)

 

0
0

9 Komentara

  1. Srbine, ISTO JE SA OBE STRANE TOPCIDERSKOG BRDA … samo se VI … samozvano proglasiste za navodni srpski pravoslavni klub … i kao takvi … juce, danas od osnivanja, vise isticete i prednjacite.u: MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA I PLJACKI … kakva crna MRZNJA …??? ISTINA !!! je to sto vas samozvane-samoproglasene srpske patriote brine … pa kad za ISTINU argumenate nemate … kao sto TI cinis … saljes sportski pozdrav iz Srbije, ljudima u Srbiji to jest “ u lepoj vasoj … “ ljudima koji sigurno nisu manji SRBI – PRAVOSLAVCI i PATRIOTE od tebe srbine. samo zato sto ti ljudi NE misle i NE podrzavaju sto se radi … u srpskom sportu oko blizanaca … Srbine, da li znas (bice da NE znas …) blizanci … su osnovani sa : ISTOG MESTA I OD ISTOG OSNIVACA … (zao mi je sto VAS cica draza nije osnovao, vec krcun, kapicic…) sa istim ciljem i istom namerom osnivaca. NASTAVLJACI … ILI … TI … koji su tu tradiciju do danas nastavili-uspesno je sprovode … sa narodnim masama manipulisu … po potrebi kad, koliko i kome treba … ideoloski,politicki i ono najvaznije FINASIJSKI (kao moderne robove nas koriste) za svoje licne i partijske potrebe … Srbine, tvoje je pravo da stvari, vreme i dogadjaje vidis kako ti hoces da vidis … bez da vredjas druge … koji to isto vreme, dogadjaje i stvari vide drugacije … sportski (ako sport razumes i dozivljavas ka vitesku disciplinu …) pozdrav tebi Srbine od srbina iz Srbije.

    0
    0
    Odgovori
    • Tesko da si ti Srbin druze da jesi onda bi znao ko je svetinja srpskog fudbala …tesko necijoj svetinji koja nemoze skupiti vise 10 hiljada gledalaca na jednoj evropskoj utakmici..

      0
      0
      Odgovori
  2. Dobro je da se slazemo u necemu anonimni super vest da je UEFA povela istragu o namestanju samo ne bi valjala jedna stvar da pokucaju na vasa vrata po pitanju namestanju i finansiskog fer pleja jer ste duboko zaglibili a da li znas da je vas klub jedini u istoriji evropskog takmicenje koji nije profitirao od ulaska u ligu sampiona treba da se stidis kada pises onakve gluposti i neistine da sta znas ne bi onako pisao mi smo bili prvaci evrope i sveta a gde ste vi bili niste se plasirali ni u KUP SAJAMSKIH GRADOVA HAHAHAHA koliko ste jadni i bedni

    0
    0
    Odgovori
  3. odlicna vest … UEFA bas pocela nesto i uspesno da radi … MOZDA ??? ovo ce potvrditi, ako ovosezonske utakmice ARSENALA I KELNA sa nasim drzavnim projektom … POD ISTU LUPU STAVE !? sve je ovo FARSA … politika i nelegalni biznis … kao i nasa NAMESTENA-NEREGULARNA zvezdina liga sa KAZNAMA FSS … sve je sto … i u svetskom-evropskom fudbalu … odavno se POLITIKA sa PRLJAVIM BIZNISOM umesala .. setimo se BARIJA, DZAJICA-CVELETA, TAPIJA, PIKSIJA a i mnogo pre BARIJA, svtsko prvenstvo u engleskoj, spaniji, italiji … brazilu MANIPULACIJA, PREVARA, ZABAVA za narodne mase … a veliki POLITICKI INTERES … prljavi BIZNIS za politiku i politicare … CILJ KOJI ONI IMAJU … OBICNOM GLEDAOCU-SMRTNIKU JE NEDOKUCIV …

    0
    0
    Odgovori
    • Dok je vas postenih mi sa ove strane Topciderskog brda ne moramo da brinemo posteni ste kao svi ovi politicari u predizbornim obećanjima… Hvala ti sto mrzis Srpski klub CRVENU ZVEZDU time na neki nacin iskazujes postovanje i kompleks zbog uspesnih rezultata ove sezone… Sportski pozdrav iz SRBIJE vama u lijepoj vasoj

      0
      0
      Odgovori
    • pataloska bolest je opasna stvar…podsjecas me na onog vaseg novinara Pantica koji je toliko opsjednut Zvezdom da je i svoje bolesno dijete poceo isticati a sve u svrhu omalozavanje jednog kluba mada su mu mnogi zvezdasi dali velika sretsva za lijecenje vlastitog djeteta…uz to jos ako je neko jos i malouman e tu vise nema pomoc nazalost..

      0
      0
      Odgovori
    • Tako je bolesni covece i ja sam cuo bas su Arsenal i Keln dozvolili Zvezdi prolazak u nrednu fazu takmicenja to treba pod hitno istraziti zar ne..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter