1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZADOVOLJNI ĐUKIĆ: Protivnik je morao da popusti u nastavku, pokazali smo da smo tim

Objavljeno: 18.03.18 u 16:00

Fudbaleri Partizana su kao domaćini savladali ekipu Radnika iz Surdulice sa 2:0 i tako upisali nova tri boda u domaćem šampionatu.

Crno-beli su nakon uspavanke u prvom poluvremenu u nastavku uspeli da sa dva brza pogotka probiju „bedem“ ispred gola rivala i dođu do ćetvrte uzastopne pobede u svim takmičenjima, treću bez primljenog gola. Ovakav niz svakako može da raduje trenera aktuelnog šampiona, posebno nakon turbulentnog perioda gde se njegov status u klubu dovodio u pitanje.

-Srećan sam zbog pobede. Prvo poluvreme smo igrali odlično do 20 metara od gola protivnika, međutim, nismo uspevali da pronađemo završni pas. U drugom smo dejstvovali mnogo bolje i protivnik je morao da popusti- rekao je Đukić za televiziju „Arena sport“.

Šef struke crno-belih istakao je da je ova pobeda još značajnija kada se u obzir uzmu kadrovski problemi sa kojima se suočava.

-Uspeli smo da pobedimo i da pored velikog broja povređenih igrača pokažemo da smo ekipa. Pored Mitrovića i Ostojića, zbog povreda nismo mogli da računamo ni na Nemanju R. Miletića i Marka Jankovića. Igrači su zaslužili pauzu, iako smo u dobroj formi, prijaće im pauza- rekao je Đukić.

Sa druge strane njegov kolega Simo Krunić istakao je dosuđen jedanaesterac za aktuelnog šampiona bio i ključni detalj meča.

-Presudio je penal. Posle je bilo teško juriti rezultat. Partizanu je bilo lakše posle gola, a mi smo pali s koncentracijom što je za posledicu imalo drugi gol. Svojim igračima čestitam na trudu, a Partizanu na pobedi-, rekao je trener Radnika.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter