0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VUJADIN SAVIĆ: Javiću se selektoru Krstajiću, ali da li ću igrati…

Objavljeno: 18.03.18 u 13:30

Štoper Crvene zvezde se na utakmici protiv Voždovca uhvatio za mišić i sa bolnom grimasom napustio teren, to je ugrozilo njegov debi za reprezentaciju Srbije.

Ipak, u razgovoru za ‘Kurir’, Vujadin Savić je istakao da će se sigurno pojaviti u Staroj Pazovi, ali da će lekari odlučiti o tome može li ili ne da igra protiv Nigerije i Maroka.

– Do okupljanja reprezentacije sigurno ću znati da li sam spreman. Noga je bolje, oporavak ide kako treba i nadam se da ću moći da se stavim selektoru Krstajiću na raspolaganje. Sigurno dolazim u Pazovu, a šta će biti dalje, videćemo. Lekari će odlučiti. I dalje me boli noga kad hodam. Snimio sam sve kod lekara, imam parcijalnu rupturu mišića. Idem na terapije i moram da mirujem. Daće bog, biće sve kako treba – istakao je Savić za Kurir.

Stameni štoper se osvrnuo i na krizu rezultata u Zvezdi, to jest neočekivanoj eliminaciji iz Kupa Srbije.

– Izgubili smo jedan trofej, koji je u Zvezdi jako bitan. Svima nam je poraz posle penala u Šapcu teško pao. Ko god kaže da Kup nije važan, ne govori istinu. U Crvenoj zvezdi je bitno da pobediš u prijateljskoj utakmici, a kamoli da uzmeš Kup. Moramo da se malo spustimo na zemlju i da se vratimo na ono staro, kada smo ginuli jedni za druge. Ne kažem da to sada ne radimo, ali da podignemo energiju i borbu na viši nivo.

Ipak, Vujadin Savić je ubeđen da Crvena zvezda pobeđuje danas u Šapcu.

– Pobedićemo – zaključio je novopečeni reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter