4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRI OD TRI: Partizan želi devet bodova i pored ogromnih kadrovskih problema (SASTAV)

Objavljeno: 18.03.18 u 10:02

Skoro kompletna poslednja linija tima neće igrati danas protiv Radnika, ipak crno-beli su apsolutni favorit.

Tri pobede iz tri meča je plan Partizana, koji danas (13 časova) u Humskoj dočekuje Radnik. Pored problema sa povredama igrača domaćin je apsolutni favorit, a kako saznaje HotSport trener Miroslav Đukić se na poslednjem trenungu u Zemunelu odlučio za najjači tim koji ima na raspolaganju. Izostaju tri člana poslednje linije Bojan Ostojić, Milan Mitrović i Miroslav Vulićević. Ulogu desnog beka dobiće Luka Cucin, a pored Nemanje R. Miletića u poslednjoj liniji ostaje Svetozar Marković.

Prema planu Saša Zdjelar i Danilo Pantić biće zaduženi za ‘kreativni’ deo taktike, a posle dve nedelje pauze zbog povrede se očekuje povratak iskusnog Zorana Tošića na bok i na drugoj strani je ova pozicija namenjena reprezentativcu Crne Gore Marku Jankoviću. Napadački tandem ponovo će činiti Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba.

Projektovan sastav: Stojković – Cucin, N. R Miletić, Marković, N. G Miletić – Zdjelar, Pantić, Tošić, Janković – Ožegović i Tavamba.

0
0

4 Komentara

  1. Па да играју без голмана ово мали загребачки клуб добија…Једна у низу пријатељских утакмица.Склањалица данас.

    0
    0
    Odgovori
    • Дарко, она розе пилула за недељу… да- њу треба да попијеш. Хајде, злато.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter