10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan načeo Radnik sa penala, a onda ga kao Čuku za dva minuta ‘dokrajčio’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.18 u 14:55

U 28. kolu Superlige Srbije Partizan je u Humskoj savladao Radnik iz Surdulice 2:0 (0:0) i nastavio poteru za liderom Crvenom zvezdom.

Ponovo nije briljirala četa Miroslava Đukića. Prvo poluvreme za zaborav, možda i najlošija partija crno-belih u poslednjih deset godina, a onda pritisak u drugom delu, penal, dva gola i pobeda za ‘minus devet’ u odnosu na Crvenu zvezdu, bar naredna četiri sata.

Kao što smo rekli, prvo poluvreme je bilo za zaborav, ‘nula’ sa obe strane, bez pravog pokušaja na gol. U drugom delu Partizan je krenuo sa pritiskom i već u 48. minutu je imao veliku šansu posle šuta glavom Ožegovića, ali promene rezultata nije bilo. Sledeća šansa već u 54. minutu, Miletić je glavom spustio loptu do Ožegovića, a ovaj se spetljao i loše zahvatio loptu.

Crno-beli su poveli u 62. minutu, prvo je Đerleka sa leđa u kaznenom prostoru oborio Radović, a Ilija Brdar je pokazao na ‘belu tačku’. Siguran sa nje bio je Jevtović. Grogirani Surduličani nisu uspeli ni da se opasulje, kada je Pantić ubacio oštru loptu u kazneni prostor, jedan štoper gostiju je loše zahvatio loptu, ona je sela na nogu levog beka Miletića za 2:0.

(izvor: YouTube/AM Video7S)

Miroslav Đukić je psole tog gola odlučio da ‘zatvori’ utakmicu, izveo je kapitena Ilića iz igre i uveo ‘ukrajinskog Ozila’ Vakulka. Radnik je zapretio u 68. minutu preko Pantelića, ali je njegov šut završio tik pored stative gola. Na kraju 2:0 za Partizan.

PARTIZAN – RADNIK 2:0 (0:0)
/Jevtović 64 pen, Miletić 66/

Beograd
Stadion Partizana
Sudija: Ilija Brdar (Novi Sad)
Žuti karton: Ožegović (Partizan), Žakula, Radović (Radnik)

PARTIZAN: Stojković – Cucin, Jevtović, Marković, N. G. Miletić – Zdjelar, Pantić, Đerlek, Ilić (od 71. Vakulko) – Tavamba (od 84. Jovanović), Ožegović (od 78. Suma).
RADNIK: Vasiljević – Mladenović, Ivanović (od 45. Žakula), Žarković, Milovanović – Pantelić, Mitošević – Keremeh, Ristović (od 58. Purović), Radović – Zlatanović.

0
0

10 Komentara

  1. Brdar odlicno sudio,bez ijedne greske,nije navlacio ni za jednu stranu.Daj boze da se ovako sudi zvezdi.Pustio musku igru,slicno kao i Mazic,koi je dobar evropi,samo zvezdi nije dobar. Pozdrav za sve realne i nepristrasne navijace.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je sramota za Srpski fudbal!!!Pa jeli moguce da se svira onakav penal,oce li sad da se zale iz tabora radnika…Naravno da nece,kao i svi sto budu pokradeni od ovog crno belog zla…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter