Crvena zvezda je danas slavila u Šapcu pobedom od 2:0 nad ekipom Mačve.

To je drugi put u kratkom vremenskom periodu da ova dva tima odigraju meč, ali sada se radilo o Superligi.


– Hvala mojim saigračima što su ulepšali 25. rođendan sa nova tri boda, a posle pauze delovaćemo moćnije samo da nemamo povrede, rekao je Branko Jovičić na početku razgovora za HotSport.

Bitna tri boda posle velike borbe upisala je Crvena zvezda u Šapcu i ostavila na distanci od 12 bodova dva kola pred plej-of. Uspeli su crveno-beli da se iskupe navijačima za eliminaciju od Mačve u kupu, a ovog puta ključ je bio dobar učinak Branka Jovičića.

– Ova pobeda je najdraži poklon za moj 25. rođendan i hvala mojim saigračima što smo zajedno ‘izginuli’ na terenu, koji je bio mnogo težak. Odlučili smo se za ‘tuču’, da budemo jaki, agresivni i strpljivi. Nismo gubili glavu znajući da moramo da srušimo njihov ‘bunker’, kaže Jovičić.

Prelep gol Luke Adžića iz slobodnog udarca u 65. minutu duela je doneo prednost Beograđanima danas.

– Mali ima sjajan potencijal. Gađao je majstorski i odmah sam mu čestitao prilikom radovanja sa navijačima. Ben je udario pečat, a posle ove partije žalimo za eliminacijom u Kupu Srbije. Ipak, osvajanje titule je imperativ i ova tri boda mogu da budu prelomna u trci za prvo mesto.

Sledi nekoliko dana odmora, ali pre toga proslava rođendana uz pesmu ‘U Šapcu kraj Save’, hit Ljube Aličića.

– Dobra pesma za pečatiranje ovog uspeha. Sledi nam mini odmor, a očekujem da Zvezda bude moćnija samo da nas zaobiđu maleri sa povredama. Radićemo da budemo bolji i da odradimo preostali deo posla, poručio je na kraju Jovičić.