Fudableri Radničkog iz Niša po četvrti put od početka sezone ostali su bez trenera, pošto će, kako naš portal saznaje, ekipu napustiti trener Bobam Dmitrović nakon serije loših rezultata.

Povezane vesti

Dmitrović je, kako saznajemo, ponudio ostavku upravi Radničkog, a u narednih par dana će biti poznato da li će ona biti usvojena.

– Verujem u svoje znanje, rad kako moj, tako i mojih najbližih saradnika. To smo prikazali pobedom nad Partizanom u prolećnom delu. Zadovoljan sam igrama koje smo prikazali u poslednje vreme, ali nismo imali sreće u nekim situacijama, rezultat nije ispratio prikazane igre. Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podršku i posle neočekivanih poraza.

Posle dva vezana poraza smatram da je moranlni čin da ponudim ostavku Upravnom odboru i čoveku koji mi je ukazao poverenje, jer ekipa jedino na ovaj način može da se razdrma, prekine niz poraza i vrati na stazu uspeha.

Takođe, stavljam se na raspolaganje prvom čoveku kluba, ako smatra da sam mu na bilo koji način potreban ili ako mogu na bilo koji način da mu pomognem.

Naredni period ću iskoristiti za usavršavanje, edukovanje i znam da ću se jednog dana vratiti i nastaviti tamo gde sam stao, poručio je Dmitrović.

Ukoliko ćelni ljudi kluba usvoje ostavku, tim iz ništa do kraja šampionapa predvodiće peti trener od početka sezone, pošto su na klupi već sedeli Piter Pakult, Ivan Jević, Milan Đuričić i na kraju Boban Dmitrović, inače član stručnog štaba svih navedenih trenera.

Na tragu informacije, Aleksandar Ilić