4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA SMENA ŠEFA STRUČNOG ŠTABA: Radnički po četvrti put menja trenera!

Objavljeno: 17.03.18 u 16:09

Fudableri Radničkog iz Niša po četvrti put od početka sezone ostali su bez trenera, pošto će, kako naš portal saznaje, ekipu napustiti trener Bobam Dmitrović nakon serije loših rezultata.

Dmitrović je, kako saznajemo, ponudio ostavku upravi Radničkog, a u narednih par dana će biti poznato da li će ona biti usvojena.

– Verujem u svoje znanje, rad kako moj, tako i mojih najbližih saradnika. To smo prikazali pobedom nad Partizanom u prolećnom delu. Zadovoljan sam igrama koje smo prikazali u poslednje vreme, ali nismo imali sreće u nekim situacijama, rezultat nije ispratio prikazane igre. Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podršku i posle neočekivanih poraza.

Posle dva vezana poraza smatram da je moranlni čin da ponudim ostavku Upravnom odboru i čoveku koji mi je ukazao poverenje, jer ekipa jedino na ovaj način može da se razdrma, prekine niz poraza i vrati na stazu uspeha.

Takođe, stavljam se na raspolaganje prvom čoveku kluba, ako smatra da sam mu na bilo koji način potreban ili ako mogu na bilo koji način da mu pomognem.

Naredni period ću iskoristiti za usavršavanje, edukovanje i znam da ću se jednog dana vratiti i nastaviti tamo gde sam stao, poručio je Dmitrović.

Ukoliko ćelni ljudi kluba usvoje ostavku, tim iz ništa do kraja šampionapa predvodiće peti trener od početka sezone, pošto su na klupi već sedeli Piter Pakult, Ivan Jević, Milan Đuričić i na kraju Boban Dmitrović, inače član stručnog štaba svih navedenih trenera.

Na tragu informacije, Aleksandar Ilić

0
0

4 Komentara

  1. Kad bi se malo manje mešali samoprozvani stručnjaci u tudje poslove svima bi bilo lepše. ovaj klub je treći u zemlji zahvaljujući temeljnom radu i tako treba da nastave, napred samo i ne obazirite se na komentare,Evropa je blizu!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo su se bili zaneli, bili su umislili da su vec u Evropi. Pobedili su Partizan jednom u 20 godina,igrajuci na ocajnom terenu i kad je on bas usao u post euro krizu,pa su poceli i da dele lekcije velikanima. I da prete kako ce biti drugi u prvenstvu! Znao sam, tacno sam znao, da ce biti ubrzo samo-demantovani! A ja sam uveren da je Cuka ,pa i Spartak iako je gotovo prodao sve sto je „valjalo“, a da ne govorimo o Vojvodini, da su svi bolji od Radnickog. Jednostavno, nekad razlike u rasporedu prave velike privide. Na kraju sve se izravnja sto se rasporeda tice. Daj boze da Radnicki uopste ode u evro-kvalifikacije! Ja im zelim sve najbolje, ali je realnost takva!

    0
    0
    Odgovori
  3. Toncev bi mogao i murinja da angazuje ali radnicki jos nije spreman za evropu..ne samo po kvalitetu igrackog kadra a da ne pricamo o terenu atek stadionu koji je naj blaze receno katastrofa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter