3
Domaći fudbal

FOTO: CRVENA ZVEZDA

IZOLACIJA EKIPE: Poraz u Šapcu uzbunio crveno-bele, Milojević odlučio da ‘zaključa igrače’

Objavljeno: 17.03.18 u 09:32

U kratkom periodu Crvena zvezda dvaput gostuje Mačvi u Šapcu.
Prvi put tim Vladana Milojevića nije imao uspeh pošto je eliminisan u četvrtfinalu Kupa Srbije na penale.

Crveno-beli su se dva dana uigravali za ‘revanš’, a danas odlaze u karantin u Šabac gde će se sutra igrati utakmica. Milojevića muče i povrede u ekipi te će Nemanja Milić i Filip Stojković verovatno biti van konkurencije.

Nema dileme da je posle eliminacuje iz Kupa Srbije od Mačve „uključen alarm“ u Crvenoj zvezdi, u pokušaju da se ekipa uzdigne posle „nokauta“ pred bitan prvenstveni megdan sutra sa istim rivalom u Šapcu.

Pored sastanaka sa igračima na kojima se pokušava da se pronađe formula za pobedu, trener Vladan Milojević se odlučio za potpunu izolaciju tima. Insistirao je da dva dana treninzi budu pod ključem na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“, a brzo će se videti efekat.

Jasno je da Crvena zvezda sutra juri po svaku cenu tri boda, ali postoje i problemi koji ne idu na ruku crveno-belima. Pored Mičela Donalda koji narednih dana počinje sa treninzima, Vujadin Savić još nije spreman i na povrede se žale Nemanja Milić i Filip Stojković, dok Uros Račić ima parne žute kartone.

0
0

3 Komentara

  1. Milić odigra dip jedne utakmice i onda je mesec dana povređen, to se dešava čitavu sezonu. Inače njegov izostanak se neće osetiti pošto je totalno nekorisan u igri.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam koliko će „zaključavanje“ tima imati efekta?! Ako ovi što vode Zvezdu (u neizvesnost) ne lociraju probleme i isprave ih džaba im „zaključavanje“ tima! Problemi su u ovom trenutku teško rešivi, jer Zvezda nije dobro obavila prelazni rok, nije dobro sprovela pripreme (jer kako se spremiš tako i igraš), u ekipi se nalazi 4-5 igrača koji unapred imaju zagarantovana mesta u timu. Zatim, Zvezda igra sporo, neborbeno, bez snažnog tempa. Mislim da su stvari izmakle kontroli! Plašim se da nam se ne desi isto kao prošle godine, za vreme Grofa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter