0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

ALAN ŠIRER: Umesto Sančeza stigao brat blizanac, Murinjo ne izvlači maksimum

Objavljeno: 17.03.18 u 20:05

Nakon što je Aleksis Sančez na prvih deset mečeva samo jednom pogodio protivničku mrežu, Alan Širer, legendarni napadač Njukasla i reprezentacije Engleske imao je više nego zanimljiv komentar na novo pojačanje Mančester Junajteda.

– Junajted je dao novac za Aleksisa Sančeza, a doveo je izgleda njegovog brata blizanca, napisao je Širer u kolumni za portal Koral, potom uporedivši Čileanca sa „malim, izgubljenim dečakom.

Mada, nije samo Sančezova krivica…

– Posao trenera je da izvuče maksimum iz igrača. Junajted je potpisao Pogbu, ali on ne zna šta je njegova uloga, da li da stoji pozadi ili da napada, ili pomalo od oboje… Murinjo ne uspeva da izvuče maksimum.

Širer je dodao:

– Znali su šta dobijaju u njemu – čoveka koji je, iako arogantan, sinonim za trofeje. Neće nekada biti lepo, ali funkcioniše, kao što jeste prošle sezone. 

A što se Murinja tiče…

– Razumem kritike, ali on će ih ućutkati tako što će izaći i reći da se popravljaju, jer su drugi na tabeli, a prošle godine su bili peti, zaključio je Širer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter