8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE SPEKTAKL: Partizan zakazao prijateljski meč u Republici Srpskoj (FOTO)

Objavljeno: 15.03.18 u 14:24

Po završetku narednog, 28. kola Superlige Srbije sledi reprezentativna pauza, a kako ne bi ispali iz ritma fudbaleri Partizana su dobili priliku da odigraju jedan prijateljski meč koji će bez ikakve dileme privući veliku pažnju javnosti.

Naime, prema informaciji koju je objavio ovaj klub, beogradske crno-bele će ugostiti Radnik iz Bijeljine.

Susret bi, prema najavi, trebalo da bude odigran 24. marta sa početkom u 15.30 časova.

Izvesno je da se u Bijeljini sprema spektakl na radost svih koji u ovom gradu vole Partizan, a interesantno je da su crno-beli 25. marta prošle godine savladali upravo Radnik sa 2:0 u prijateljskoj utakmici u Humskoj.

Radnik je trenutno šestoplasirana ekipa u plej-ofu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

0
0

8 Komentara

  1. U kom rangu je zvezda gde god nemoze da zatvori utakmicu izgubi bodove .nije pomogo ni sudija koji je ponistio cist gol gavrica

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji bre spektakl? Kako ovako nesto mozete da napisete? U najmanju ruku sam mislio da dolazi SPAL iz Italije iako su zadnji, ali sam mislio da je ugovorena jedna prijateljska utakmica jer smo im prodali za male pare Evertona…ali čoveče Radnik iz Bijeljine….stamota

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter