6
Domaći fudbal

KAKO JE OSRAMOĆEN VOĐA SLANINARA: Đorđe Čvarkov prokomentarisao sporni penal Zvezde na ‘Karađorđu’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.18 u 18:37

Nakon utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde odigrane prošlog vikenda, podigla se velika bura zbog diskutabilnog jedanaesterca iz kojeg su beogradski crveno-beli trijumfovali na ovom derbiju.

Priliku da na šaljiv i krajnje simpatičan način iskaže svoje mišljenje o ovoj situaciji nije propustila ni ekipa „Državnog posla“, koja je jednu od svojih epizoda posvetila upravo ovoj utakmici.

Svakako je u arhivatorskom odeljenju poraz Vojvodine najteže pao Đorđu Čvarkovu, „vođi navijačke grupe Slaninari sa Pejićevih salaša“, koji je bio vrlo ozlojeđen što je njegov klub „oramoćen na 104. rođendan“.

Čvarkov: Jesi li video video penal?

Torbica: Video sam…

Čvarkov: Šta si video?… Pa nije bilo penala, golim okom se s meseca videlo! I to ste nam napravili za rođendan!?

Celu epizodu pod nazivom „Ludilo ravnice“ možete pogledati u priloženom videu:

0
0

6 Komentara

  1. Što ne kukate zbog ispadanja iz kupa, ne možete ni Mladost da pobedite a dajete premije igračima kao pobednicima, kao da ste u najmanju ruku pre tog penala vodili, a zaboravljate da su sudije pre izjednačenja prekinuli Zvezdi akciju u izglednoj gol šansi. To za vas ništa nije bitno,ponašate se kao da ste izgubili rat , a ne utakmicu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter