8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZOČARANI VLADAN MILOJEVIĆ: Nisam ovo planirao, mislio sam da idemo do kraja

Objavljeno: 14.03.18 u 17:50

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u četvrtfinalu Kupa Srbije od ekipe Mačve, nakon velike drame i jedanaesteraca.

Prošlosezonski finalista pružio je bledu partiju u Šapcu, kojom njihov trener Vladan Milojević nikako ne može biti zadovoljan, a domaćin je nakon penal lutrije uspeo da ponovi najveći uspeh u istoriji kluba i plasira se u polufinale.

Upitan od strane novinara ša tje bio problem, šef sttručnog štaba Zvezde je odgoborio:

-Problem je u tome što nismo uspeli… Nemamo baš mnogo vremena. Videćemo, sešćemo, razgovaraćemo. Ne tražim alibi, ali neke lepe utakmice nije ni moglo da bude. Normalno, ako je neko krivac za neuspeh ja sam. Nisam ovo planirao. Mislio sam da idemo do kraja. Ali to je fudbal. Idemo dalje. Ne možemo ovde ništa da promenimo-, rekao je Milojević u izjavi za „Arenu Sport“ posle utakmice.

0
0

8 Komentara

  1. Nema plejmejkera nema igre,
    Babić slab ,
    Srnić samo da trči pravolinijski neznanja da dribla ,centaršut ništa
    Milić isto ,
    Radonjić sebičan nezainteresovanost posle ispadanja iz lige Evrope ,
    Pešić igrao na leđima
    Boaćija

    0
    0
    Odgovori
  2. Za Zvezdin debakl u Šapcu je kriv loše odrađeni prelazni rok a ne neigranje Kange I Boaćija. Doprinos ove dvojice „kapitalaca“ u ligi Evrope je bio „na nivou punjene paprike“, druga je stvar naše prvenstvo gde se Boaći nadavao golova ali iz penala, a to ne pali u Evropi, jer u Evropi je igrao 6 utakmica ili 540 minuta a postigao je samo jedan gol! O Kangi da ne pričamo, bio je najgore ocenjeni igrač Zvezde u ligi Evrope, prema ocenama naših izveštača.

    0
    0
    Odgovori
    • Mani se tih prica „nadavao se golova iz penala“ Prebroj, molim te, koliko golova je dao iz penala, koliko iz igre, pa onda ponavljaj grobarskw tvrdnje…

      0
      0
      Odgovori
  3. IMAŠ LI TI OČI DA VIDIŠ DA NAS PEŠIĆ POTPUNO UNIŠTAVA,DA JE NULA OD IGRAČA,DA SI TIME ŠTO GA FORSIRAŠ TI GLAVNI KRIVAC ZA OVU BRUKU,DA KRSTIČIĆ NE ZNA DA GRADI IGRU,DA MILIJAŠ NI U STARAČKOM DOMU NE BI IGRAO,DA SU RAČIĆ,SRNIĆ,STOJKOVIĆ,BABIĆ,GOBELJIĆ,ADŽIĆ TREĆERAZREDNI IGRAČI ? ZAŠTO SI INSISTIRAO NA ODLASKU PAVKOVA KAD NEMAMO ŠPICA ? ZAŠTO OVAKO KUKAVIČKI IGRAŠ DA NE PRIMIMO GOL A NE DA DAMO 2-3 ? DO KADA MISLIŠ DA NAS OVAKO PONIŽAVAŠ ?

    0
    0
    Odgovori
    • Imamo spica mladog Joveljica i sad mu bas treba dati sansu !!!!

      Iskreno kup nije bitan. bitna je liga i da se na leto na brzinu dovedu dva tri dobra igraca, Plej, desno krilo i ekstra spic

      0
      0
      Odgovori
    • MA ŠTA KAŽEŠ hrvoje,VRATIĆE SE tvom malom hnk ZA LUČANE I JOŠ 5-6 BEZOČNIH KRAĐA OVE GODINE !!! MINUS 12 ,MIRAN franjevac .

      0
      0
      Odgovori
  4. Milojevicu od *** se pita ne pravi…Kanga i Boaci su bili 50% tvoje igre,ili trazite nove kvalitetne strance ili nam ne zamazujte oci sa otpadcima iz Tuluza Sosijedada…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter