0
Domaći fudbal

TRENER MAČVE NAKON VELIKOG USPEHA: Bog nas je pogledao, penale nikad ne treniramo

Objavljeno: 14.03.18 u 18:55

Šabački superligaš danas je napravio veliku senzaciju, eliminisavši Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Ekipa Mačve je plasman u polufinale obezbeila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, nakon što posle 90 minuta igre nije bilo pogodaka.

Šapčani su tokom penal lutrije pokazali visok nivo smirenosi i koncentracije, uspešno rezalizovavši svih pet pokušaja dok je sa druge strane tragičar bio Nemanja Radonjić, koji je u poslednjoj seriji šutirao preko gola.

Nakon ovog susreta trener Mačve Dragan Aničić imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, a kako ističe njegovoj ekipi penali nisu bili na umu pa ih stoga nisu ni vežbali.

-Nije nam to bilo na umu. Nismo ni vežbali penale. Ne radimo to nikada. To je jedan trenutak, to ne možete da vežbate. Danas nam se vratilo za neke prethodne utakmice, davali su nam golove protivnici iz slobodnog udarca. Nismo imali sreće. Bog nas je pogledao, Zvezda je bila bolja, presudilo je veliko srce i veliko požrtvovanje“, rekao je Aničić posle utakmice za televiziju „Arena sport“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter