0
Evropske lige

FOTO: Juventus

SERIJA A: Teško je dva puta pobediti istog rivala za kratko vreme, ali Juventus može sve!

Objavljeno: 14.03.18 u 19:55

‘Stara dama’ stvorila je opipljivu prednost u odnosu na Napoli trijumfom od 2:0 (1:0) nad Atalantom u odloženoj utakmici Serije A.

Utakmica između Juventusa i Atalante odložena je pre desetak dana zbog velikih snežnih padavina u Torinu, a odigrana je danas. Međutim, u međuvremenu Napoli je dva puta kiksnuo (poraz od Rome 2:4 i remi sa Interom 0:0), pa je Juve prethodnog vikenda preuzeo prvo mesto na tabeli, a danas je samo dodatno učvrstio.

Sada, 10. kola pre kraja, deluje da šestostruki uzastopni šampion Italije sigurno korača ka novom ‘Skudetu’, jer je stekao četiri boda zalihe u odnosu na prvog pratioca, tako da ni teoretska pobeda Napolija u međusobnom duelu ne bi nužno ugrozila Juve.

Na ‘Alijanc stadionu’ u Torinu u prvom poluvremenu gledali smo dominaciju crno-belih i novu minijaturu Gonzala Iguaina, koji je u 29. minutu maestralno istrčao u kontri i pogodio dalji ugao gola tima iz Bergama.

Atalanta je krenula silovito u nastavku, i u prvih 15-ak minuta je imala gotovo 80 posto lopte u posedu, ali to protiv Juventusa ne vredi previše.

Domaćin je odoleo svim pokušajima Iličića, Gomeza i ostalih, a onda je u tri minuta stigla odluka. Najpre je u 78. i 79. minutu Manćini dobio dva žuta kartona, a u 80. je Blaz Matuidi otklonio sve dileme i postavio konačnih 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter