6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ČEMU SLUŽI KUP’: Delije u neverici, Grobari likuju, a evo šta će se večeras pevati u ‘je*enom Štitaru’ kod Šapca (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.18 u 18:07

Eliminacija Crvene zvezde iz Kupa Srbije od Mačve u Šapcu neke je iznenadila, druge ne, a isto tako je jedne obradovala, a druge potpuno razočarala.

Naravno, navijači Partizana jedva su dočekali krah ‘večitog’ rivala’, pa su krenule prozivke na račun crveno-belih, ali i pohvale ekipi Mačve koja je hrabrom igrom odolela Crvenoj zvezdi.

Neki od njih su kritikovali regularnost takmičenja u Superligi, tvrdeći da Kup služi samo da bi se dokazalo da u prvenstvu nije sve tako ‘čisto’.

Oni duhovitiji su se našalili da će se večeras slaviti u Štitaru kod Šapca, rodnom gradu Miroslava Đukića.

Sa druge strane, zvezdašima je trebalo nekoliko minuta da ‘dođu sebi’, pa su krenuli sa kritikama na trenutnu formu ekipe Vladana Milojevića:

0
0

6 Komentara

  1. Pitbule, u pravu si regularnost lige apsolutno pokazuje KUP.Klub koji je osvojio isti 24 puta u odnossu na onoga koji je osvojio 14 puta koji ima odnos 20-12 IMA ISTI BROJ TITULA ŠAMPIONA, a takođe taj klub ima i 16 pobeda više u prvenstvu, pa je i to dokaz vašeg poštenja, to je prava treš romantična teorija.To je nečuveno jer bi ovaj drugi sa 10 manje Kupova i 8 više poraza u Kupu i 16 u prvenstvu sa ukupnom gol razlikom u svim susretima 325-381 trebao da ima bar 11 titula više.

    0
    0
    Odgovori
  2. ODAVNO GOVORIM DA JE MILOJEVIC KANTA TRENER.POKRIVALI SU GA KANGA I BOACI.TIM IMA NULA IGRU.STA ZNACI JA SAM KRIV…PA TO JE 10 MILIONA EVRA.MILOJEVICU UPLATI TAJ NOVAC NA BLAGAJNU KLUBA JER SVI ZNAMO DA SI TI KRIV,A TO TOLIKO KOSTA.I NA KRAJU DA NESTO ZNAS SIGURNO NEBI DOSAO U ZVEZDU

    0
    0
    Odgovori
    • Koja crna titula druze? jel si je zasluzio?da li mislis da cemo ispustiti prednost od 6 bodova(kada se podeli sve)…prosle god da nije bilo te podele titulu bi kao i ove slavili u decembru…pozzz

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter