0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA SA ‘KROVA’: Odužićemo se navijačima (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.18 u 16:15

Pred utakmicu sa Radničkim iz Niša, na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i fudbaler Aleksandar Ješić.

– Imali smo jednu neprijatnu prethodnu nedelju, nismo uspeli da savladamo Mladost iz Lučana na domaćem terenu, onda smo izgubili utakmicu u Zemunu. Takođe imali smo da vidimo i neke stvari koje nismo videli u prethodnim utakmicama. Sve je to normalno i jedan proces upoznavanja i sazrevanja mlađih igrača, ali i onih igrača koji nisu imali neki kontinuitet u ovoj sezoni. Svi ti problemi koji se pojavljuju su smernice, kako bismo trebali da idemo dalje – započeo je Miloš Veselinović.

– Poraz je bio neprijatan, ali smo ga arhivirali. Primetili smo stvari koje nisu bile dobre i na kojima treba da radimo. Sada nas čeka potpuno drugačija utakmica. Na domaćem terenu igramo protiv ekipe koja igra sjajno ovo proleće. Uzeli su dosta bodova, te napravili seriju rezultata koja je za respekt. Neće biti lako, ali mislimo da je to jedna prava prilika da se iskupimo i da pokažemo da utakmice poput one sa Zvezdom ili protiv Napretka iz Kruševca nisu bile slučajne i da pokušamo da ih ponovimo već u petak protiv Niša. Pozivamo navijače da nam pomognu i da nam daju podršku. Mi ćemo im se odužiti na terenu i pokušati da trijumfujemo na ovoj utakmici – jasan je bio Miloš Veselinović.

(Izvor: youtube / Voždovac FK)

Fudbaler ‘zmajeva’ Aleksandar Ješić istakao je da je njegov tim odigrao daleko od očekivanog nivoa, ali da će to ispraviti u narednom kolu Superlige Srbije.

– Iza nas je mini kriza rezultata. U prethodnoj utakmici, porazu od Zemuna, nismo odigrali na očekivanom nivou, nije to bila igra koja treba da nas krasi, ali porazi su sastavni deo sporta. Brzo smo arhivirali taj poraz, pogledali analizu utakmice, želimo da ispravimo greške koje smo pravili i koje ne bi smele da nam se dešavaju u narednom periodu i naravno da zadržimo ono što je dobro – naglasio je Aleksandar Ješić.

– Naredna utakmica koja nas očekuje protiv Radničkog biće veoma teška i jedna veoma zahtevna utakmica. Ekipa Radničkog je pokazala dobre igre i ima dobre rezultate, ali imaju i dobre igrače. Mi se nećemo fokusirati na njih, jer gledaćemo na nas. Da ispravimo naše greške, da se maksimalno pripremimo za tu utakmicu. Stručni štab će odraditi potrebnu analizu za taj susret. Siguran sam da ekipa koja bude izašla na utakmicu da će pružiti svoj maksimum, motivisana i skoncentrisana, što nam je u ovom trenutku preko potrebno za ostvarivanje željeno rezultata – reči su Aleksandra Ješića.

– Imamo još dve utakmice ispred nas, sa još jednom ekipom koja želi vrh tabele, ekipom Čukaričkog, zatim Rad koji se grčevito bori za opstanak. Sve utakmice su izuzetno teške i ponavljam moramo biti fokusirani sve vreme, jer želimo tri pobede iz naredna tri meča. Takođe bih pozvao navijače da dođu na utakmicu u što većem broju i da nas podrže. Mi ćeo se maksimalno poruditi, da se odužimo na terenu i siguran sam da će svaki igrač dai svoj maksimum i doprineti pozitivnom rezultatu, u ovom slučaju pobedi – istakao je Ješić za kraj konferencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter