0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆU LAKNULO POSLE GOLA: Moglo je lako da dođe do nervoze i strepnje…

Objavljeno: 14.03.18 u 15:29

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan trijumfom nad Javor Matisom jer su njegovi igrači na vreme ‘otvorili’ protivnika i prelomili utakmicu.

Partizan je dugo ‘krckao’ odbranu rivala i tek sredinom drugog poluvremena sa dva gola u dva minuta odlučio pitanje pobednika. Da nije bilo tako, kasnije bi bilo mnogo teže, ističe trener Đukić.

– Zaista je bilo teško. Igračima nije bilo lako na ovakvom terenu. Mi smo imali inicijativu ali nismo dugo dali gol. To ume da unese nervozu, strepnju. Kada smo zatresli mrežu Javora, sve je postalo lakše – rekao je Đukić posle utakmice

Trener poražene ekipe, Vlado Jagodić, nije previše tugovao zbog poraza (0:2).

– Čestitam i mojim igračima i Partizanu na pobedi. Ovo je utakmica u kojoj jedna sitnica odluči. Izdržali smo sat vremena a onda se desilo to što smo znali. Gol Partizana je prelomio meč. Nismo dobro reagovali kod onog što smo znali da je Partizanova prednost, kod te skok-igre kod druge stative i lopta je završila u našoj mreži. Ipak, nije sramota ispasti od Partizana – rekao je Jagodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter