14
Fudbal

‘ZEMLJOTRES’: Englezi ne idu na Mondijal!?

Objavljeno: 13.03.18 u 19:08

‘Ostrvom’ je odjeknula ‘atomska bomba’ koje bi mogla za sva vremena da obeleži istoriju fudbala, a za sve je kriva politika.

Fudbalska reprezentacija Engleske odlično je odigrala kvalfikacije za Svetsko prvenstvo i plasirala se na završni turnir u Rusiji, ali bi Kejn i drugari ipak mogli da ostanu kući. Za sve je kriva politika, to jest sukob Velike Britanije i Rusije oko trovanja obaveštajca Sergeja Skripalja. Dve države su iznele niz optužbi na račun jednih, to jest drugih.

Engleski ‘San’ danas piše da da su sve glasnije poruke da bi jedna od sankcija ‘Kraljevstva’ mogla da bude ta da Gordi albion’ ne ode na Svetsko prvenstvo. To bi možda podstaklo još neke države da povuku isti potez. Jedan od istaknutijih političara u Londonu je pozvao i na oduzimanje domaćinstva Rusiji.

– Ako Putin ne pojasni situaciju oko smrti Skripalja, FIFA bi trebalo da oduzme domaćinsto Rusiji – istakao je Tim Faron, bivši predsednik liberalno-demokratske partije.

0
0

14 Komentara

  1. Bezqrac, ne moraju! Nije neke stete. Pozvati odmah bracu Kineze da kupe sve ulaznice koje ostanu i da smrdljivcima zacepimo usta. Ni Ameri nisu hteli doci, namerno su izgubili od Paname samo da ne turistisu u majci Rossiji! TAcno se vidi iz ovoga odakle proisticnu sva vnago ovoga sveta!

    0
    0
    Odgovori
  2. Genocidna nacija kad bi vratili sve što su pokrali po svetu propali bi.Jedina zemlja na svijetu koja još ima kolonije

    0
    0
    Odgovori
  3. Šta oni misle da je to Srbija, pa da nas razvlače kako hoće. Malo se preračunali kod Rusije. I da ne odu na prvenstvo nije šteta, odavno nisu velesila ni u fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa sta ako ne idu i tako nikad nista nisu uradili nesto,dzaba idu samo se sramote ili bolje reci niko nece zaliti za njima!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter