0
Evrokupovi

HOTSPORT TIKET DANA: Junajted i Roma idu dalje

Objavljeno: 13.03.18 u 09:50

Nastavlja se borba za plasman u završnicu Lige šampiona i biće veoma zanimljiv rasplet u Engkeskoj i Italiji, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

MANČESTER J. – SEVILJA 1 (1.65)

Osokoljeni pobedom u derbiju sa Liverpulom domaćinu sledi novi zadatak da pobedi Sevilju posle nule u Španiji, a svakako je trener Murinjo skockao taktiku za prolaz u naredno kolo elitnog takmičenja.

ROMA – ŠAHTJOR 1 (1.70)

Italijani imaju gol minusa u misiji koja za njih neće biti ni malo lako pogotovo sto su „rudari“ pokazali da mogu da budu čvrst rival i pred domaćinom je delikatan posao.

BARSELONA 19 – ATLETIKO 19 1 (1.90)

Mladi timovi dva španska giganta bore se za prolaz u Ligi šampiona i Katalonci su u prednosti pred svojim navijačima i juriće uspeh po svaku cenu.

LOKOMOTIVA (Z) – HAJDUK 2 (1.90)

Pre samo dva dana usledila je senzacionalna pobeda Lokomotive nad Dinamom i sada čekaju drugog velikana u Kupu, ali Splićani žele pun pogodak u borbi za drugi trofej u Hrvatskoj.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 10.12.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter