0
Evropske lige

‘LEPA SI, PA NEĆU DA TE ODJE**M: Trener Napolija šokirao Italiju odgovorom novinarki (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.18 u 12:12

Napoliju se ovih dana urušava čitava sezona, ali i pored svega toga, nema opravdanja za nepristojno ponašanje trenera Maurisija Sarija.

Eliminacija iz Lige Evrope od Lajpciga nije ih mnogo potresla, jer su opravdanje u Napulju pronašli u tome da se maksimalno okreću borbi za titulu šampiona Italije sa Juventusom.

Međutim, usledili su poraz od Rome i sinoć remi sa Interom, pa je ‘Stara dama’ iz Torina bez puno muke preuzela prvo mesto i teško će ga do kraja ispustiti.

Stoga je primetna i velika nervoza u redovima Napolitanaca, pogotovo kada im postave pitanje vezano za Juventus, kao što je učinila koleginica na konferenciji za novinare na ‘Đuzepe Meaci’.

– Žensko si, i lepa, pa te neću odjeb*ti! To su jedina dva razloga zbog kojih ti to neću reći – glasio je odgovor trenera Maurisija Sarija.

Nimalo dženltmensko ponašanje izazvalo je salve osuda na društvenim mrežama. Pogledajte kako je izgledao taj momenat na konferenciji za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter