13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVREDA KOJA JE ‘PRESEKLA’ ZVEZDAŠE: Vujadin Savić morao da napusti igru (FOTO)

Objavljeno: 11.03.18 u 20:23

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se blizu pobede nad Napretkom iz Kruševca, ali se čini da bi ta pobeda mogla da bude skupo plaćena.

U toku je bio 73. minut, kada je igru morao da napusti Vujadin Savić. On je nakon jednog starta osetio bol u mišiću, na kratko ostao na travi, potom ustao, da bi ubrzo ponovo seo na travu. Nakon ukazane pomoći, bilo je jasno da neće moći da nastavi meč, pa je umesto njega na teren ušao Abraham Frimpong.

Još uvek nema informacije o tome koliko će Savić odsustvovati.

0
0

13 Komentara

  1. Ajde vi sa najveceg srpskog groblja bavite se sobom ,kojoj frakciji je potrebnija pomoc. U lazi lazarevicu jer ocigledmo nije bolest sve sto boli

    0
    0
    Odgovori
  2. Jasno je kao dan da Zvezda nema ni igru, ni kvalitet, da u Srbiji igra u najvećem dijelu sezone sklanjalice i ako neko protiv njih igra nema pobjede, još ako sudije ne dosude penal sve se raspadne kao baloni od sapunice. Još da nije medija koji stvaraju lažnu sliku o Klarku Kentu 🙂 cirkusakom klovnu dr mr svi bi znali i da dug nije 27 nego 67 miliona, a da pumpanje cjena vedeta na kraju završi kako je završilo Kanga ,milion, Boaći 4,5 umjesto nekoh 20 miliona o kojima se mjesecima pisalo. Titula ako se do kraja bude igralo bez namještenih utakmica ni ove godine neće u rupu bez dna.

    0
    0
    Odgovori
  3. Seo na zemlju povredio se. Igrači su totalno van ritma, puste da prođe poluvreme a onda u drugom delu panika. Pešić ne igra odbranu nikako, krila Radonjć i Adžić takođe. Po ponašanju Zvezdinih igrača se videlo da nisu ozbiljno shvatili Napredak i to im se osvetilo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Neka ostane da leži brži je a nezauzima mesto u reprezentaciji…čuj savić reprezentativac….zato je srpski fudbal..u pećini

    0
    0
    Odgovori
  5. Majo svira 20 nepostojecih prekrsaja za zvezdu, samo jedan zuti,penal ko kuca u 90 minuti svi vide samo on nece da svira, nesmije, ovo je prava zvezda bruka i sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter