9
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ ZABRINUT: Nešto očigledno ne štima! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.18 u 21:07

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izrazio je zabrinutost nakon gubitka dva boda u završnici meča protiv Napretka na stadionu ‘Rajko Mitić’ (1:1).

– Ovo je kopi-pejst utakmice protiv Voždovca, takođe i iz Novog Sada. Videćemo… Nešto očigledno ne štima. Radićemo… Moraćemo da nađemo neko rešenje – rekao je vidno razočarani Vladan Milojević posle meča za TV ArenaSport.

Zatim je na konferenciji za medije pojasnio svoje stavove.

– Ima još da se igra. Problem je što primamo golove u istom periodud. Ovo je daleko od našeg nivoa. Idemo dalje, ako ima krivice ona je moja – rekao je Milojević.

– Napredaj je odradio svoje, gubio je i izašao. Desio se pad koncentracije. Nama je na terenu bilo dosta mladih igrača, desilo se, to je fudbal. Uvek sam zabrinut, sada je vreme da se odmorimo, uradimo analizu, a u sredu je novi meč. Brine me što gledan iste utakmice protiv Voždovca i Napretka.

Zatim je i prokomentarisao povredu koju je zadobio El Fadru Ben.

– Imao je istegnuće mišića, nismo hteli ništa da rizikujemo – zaključio je Milojević, dok će se o povredi Vujadina Savića nešto više znati u danima pred nama.

(Izvor: youtube / AvangardaForum)

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

9 Komentara

  1. Zvezda kao da se plasi da da vise od jednog gola protivniku .Ovakvom igrom ona nema sta da trazi u evropu.Pa ona nemoze nasim klubovima da da vise od jednog gola . za sada nema nikakvu igru

    0
    0
    Odgovori
  2. Igra Zvezde je u proteklom periodu prilično bila bazirana na plejmejkeru – Kangi. Milijaš, na stranu nesumnjivo iskustvo i znanje, je u godinama kada ne može toliko da trči kao što je tračo Kanga i Zvezda ulazi u problem. Umesto da koncepciju igre prilagođava igračima, pokušava se na silu prilagođavanje igrača koncepciji. Kad kod je igrao, Adžić je ili asistirao ili dao gol. Zbog čega onda neko ima prednost u odnosi na ovog momka? Šta je to Radonjić uradio da bi imao zagarantovano mesto u timu? Brz je kao metak, ali taj metak gotovo uvek promašuje.Zvezda u ovom momentu ima najozbiljnije igrače na bokovima (Srnić, Radonjić, Ben, Milić, Adžić) i trebalo bi da igra preko krila. Kada se tome pridodaju i ozbiljni bekovi Stojković, Rodić, pa i Gobeljić i Hajdin, potpuno je logično da se promeni koncepcija igre, da se umesto popunjavanja Kangine pozicije gurne još jedan igrač unapad (npr. Ben, a zašto ne i Joveljić) i da se umesto 4-2-3-1 igra 4-4-2.

    0
    0
    Odgovori
  3. Stalno sam u HOTSPORTU pisao istinu i sada je došla na videlo! Loše urađeni prelazni rok, koji je izgubljen u virtuelnoj prodaji Boaćija „strašnog strelca iz penala“. Nisu dovedena dva naša najbolja ofanzivna vezna Savković i Vukanović! Zatim, kukavičluk Milojevića, alibi-trenera, koji se oslanja na nekog Milijaša, Bena, Donalda, Srnića. U odbrani Stojkovića uopšte nema na poziciji beka. Kad god Zvezda primi gol preko svoje desne strane, Stojkovića nema na svom mestu i krilo je uvek potpuno samo. Tako je bilo protiv CSKA, kao i protiv ostalih timova. Stojković igra komotno! Poslali su Pavkova na kaljenje a Joveljić ne dobija šansu! Sve je ovo posledica pogubne politike nesposobnog menadžmenta!

    0
    0
    Odgovori
  4. Niko nije povređen, glume, a trener im popušta i odmara ih, samo ne znam od čega. Igrači Napretka su u svaki duel ušli odlučnije a ovi iz Zvezde glume i padaju , čekaju da sudija svira faul. Babić je mogao igrati umesto Le Taleka , a Bena je trener poštedio iako je na zadmjoj utakmici igrao 15 minuta.

    0
    0
    Odgovori
  5. A nestima nestima.. Cim protivnik nece da se skloni ili nema nekog penala kao protiv vose, situacija je mnogo zategnuta..

    0
    0
    Odgovori
  6. Poçelo je, pocelo! U plejofu ce te izduvati kao prndolji! Ako Savic mora pauzirati, Ben takodje i ne daj vam boze Pesic….pa covece vi ste ga ispusili skroz. Partizan se tek nastelovao,pa vi sad vidite sta i kako!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ne da ne štima, nego ništa ne valja! Nisi ti na tom mestu da to konstatuješ, nego da to predvidiš i preduprediš! Treću utakmicu pokušavaš da „zatvoriš“ pri rezultatu 1-0 besmislenim uvođenjem defanzivaca. Tri puta primamo gol… I sve što imaš da kažeš je da nešto ne štima! Kako može da štima sa katastrofalnim Račićem (sam se preispitaj pod čijim pritiskom ga uopšte stavljaš u protokol), umornim i beskorisnim Milijašem već u 20. minutu, Milićem koji ne zna ni šta igra i ni sam se ne seća kada je poslednji put predriblao igrača a napadač je zar ne, kao i malodušnim i u špicu usamljenim Pešićem. Radonjićevi šutevi su više plod manjka ideja i samopouzdanja u prodor i dribling i nisu nikakva opasnost po protivnički gol. Ozbiljan je problem opšti pad forme kod gotovo svih igrača. Dok su Stojković i Rodić jedini bili u formi, još je na nešto i ličilo. Ali izgleda da je i tu došlo do zamora materijala, jer je Rodić igrao sve vreme, a Hajdin nije uspeo da uđe ni u protokol! Mnogo je pitanja i nedoumica, a navažniji mečevi u sezoni tek slede. PRST NA ČELO DOK NE BUDE KASNO!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Ne stima to sto Zvezda kako da gol, pocinje da cuva rezultat…Zuva duge lopte, sto dalje od gola, pa ako nesto neko uradi, uradio je…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter