2
Domaći fudbal

KOSANOVIĆ: Majo Vujović daje utakmici posebnu draž

Objavljeno: 09.03.18 u 18:07

Kruševački Napredak će sa Crvenom zvezdom odigrati meč 27. kola šampionata Srbije, a pred ovaj susrt na konferenciji za medije govorio je trener Kruševljana Milorad Kosanović.

Na početku je popularni Kosan istakao da su crveno-beli veliki klub, ali i da veruje da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata:

Kada je Zvezda u pitanju, uvek ima mnogo nepoznanica. To je veliki klub, a kod takvih se dešavaju velike stvari i pretenciozno je misliti da znate sve o njima. Znamo ono što nas interesuje i koliko nam treba, a mislim da je to sasvim dovoljno, rekao je Kosanović.

Potom je pažnju prebacio na arbitra delegiranog za ovu utakmicu, Maju Vujovića:

– Posebna draž na ovoj utakmici biće sudija Majo Vujović, koji će da da svoj doprinos da meč protekne na najbolji način. Ne postoji nikakvo opterećenje rezultatom, jednostavno, idemo da igramo i da se nadigravamo, dodao je Kosanović.

 

0
0

2 Komentara

  1. Kada i stari Zvezdaš Kosanović na ironičan način kaže šta može da se očekuje kada Majo Vujović sudi, sve je jasno. On je prevazišao i Babarogića i Mrakića zajedno. Još da mu pomoćnik bude onaj lik iz Jagodine…

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Kosane majstore i treba im reci. Ovaj sudija je namerno delegiran. Gde je got gusto zvezdi delegiraju se njene sudija, a ima ih 90% koje sude u Super ligi. Cudi me da nije tu negde i sudija Obradovic. Ha,ha,ha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter