0
Evrokupovi

PROZIVKA U LICE: Šćešnji je proslavio trijumf izlazeći sa ‘Vemblija’, a onda komentarom dodatno isprovocirao navijače Totenhema! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.18 u 14:14

Za rezervnog golmana Juventusa Vojčeha Šćešnjog utakmica protiv Totenhema imala je dodatnu težinu.

Kao dugogodišnjeg čuvara mreže Arsenala, i naravno, navijača kluba sa ‘Emirata’, poljski golman je imao poseban motiv da iz Lige šampiona izbaci upravo najvećeg gradskog rivala ‘tobdžija’.

I njegovi saigrači iz Juventusa su u tome uspeli, Totenhem je slomljen za tri minuta na ‘Vembliju’ i radosti Šćešnjeg nije bilo kraja.

Stoga je i na centru, ali i prilikom izlaska sa terena najvećeg engleskog stadiona, vidno proslavio trijumf svog tima nad ‘pevcima’.

To je obradovalo ‘tobdžije’, a zasmetalo navijačima ‘pevaca’, koji su na društvenim mrežama prozvali Poljaka zbog toga.

A on im je odgovorio slikom koja je postala viralna među fudbalerima Juventusa i uz nju napisao komentar koji ih je dodatno razbesneo:

– Velika pobeda i slavlje protiv jednog od najboljih timova severnog Londona. Napred Juve! – napisao je uz provokativan ‘haštag’: Severni London je crveni, jasno aludirajući da je Arsenal ‘gazda’ tog dela grada, iako je Totenhem dobio poslednji derbi prestonice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter