0
Evropske lige

RAZBESNELA IH ODLUKA SAVEZA: Navijači PAOK-a upali na televiziju, voditelj pročitao njihovo saopštenje! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.18 u 13:45

Slično kao i u Srbiji, ni fudbalski šampionat Grčke ni jedne sezone ne može da prođe bez tenzija.

Doduše situacija u zemlju Helena dosta je napetija, a okidač za novu lavinu bila su nedavna dešavanja u Solunu, gde je utakmica između PAOK-a i Olimpijakosa prekinuta pre nego što je i počela.

Razlog tome bio je to što je trener pirejskog tima pogođen rolnom papira sa tribine, nakon čega je prevezen u bolnicu. Fudbalski savez Grčke odlučio je da neće biti ponavljanja susreta, već dodelio pobedu Olimpijakos službenim rezultatom, dok su crno-beli su kažnjeni i oduzimanjem tri boda i suspenzijom stadiona na dva meča.

Ovo je PAOK značajno udaljilo od titule, iako su do pre samo par dana bili glavni kandidati za nju, a sasvim očekivano to je izazvalo ogroman bes kod pristalica solunskog tima.

Pristalice crno-belih su nakon odluke disciplinske komisije rešili da se obrate javnosti, a to su uradili tako što su upali u prostorije televizije ERT 3 i zatražili od voditelja da pročita njihovo saopštenje.

-Oni u saopštenju navode da je posredi najveći skandal u istoriji sporta i pozvali sve navijače PAOK-a na veliki protest u Solunu, koji su zakazali za četvrtak ali i pred nedeljni meč sa vodećim AEK-om.

Lidersku poziciju na tabeli trenutno drži AEK sa 54 boda, sledi ih Olimpijakos sa 50, dok je PAOK treći sa 49 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter