5
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: U Partizanu sastanak o budućnosti Đukića u Humskoj, ali i čoveka zaduženog za transfere!

Objavljeno: 05.03.18 u 16:59

U redovima šampiona Srbije ova polusezona nije počela onako kako se očekivalo.

Eliminacija iz Evrope nakon blede partije u Plzenu i samo četiri boda iz tri utakmice drugog dela Superlige.

Takav rasplet bi pojedine ljude u Partizanu mogao da košta posla. Prema saznanjima HotSporta, članovi Upravnog odbora crno-belih smatraju da je pored Miroslava Đukića za rezultate kriv i Ivica Iliev. Većina želi da ekipu preuzme Vladimir Ivić mada bivši as hoće da sačeka posao do leta.

Izgleda da u Humskoj sledi malo zatišje pred buru, a da će sastanak Upravnog odbora Partizana, koji je dva puta odlagan, biti održan najverovatnije u četvrtak posle utakmice sa Radom. Odlaganja su usledila jer pojedini članovi nisu mogli da prisustvuju zbog zauzetosti i obaveza. bili zauzeti obavezama).

Kako je HotSport najavio Miroslav Đukić do daljeg ostaje trener, a na tapetu kako saznajemo naći će se i sportski direktor Ivica Iliev.

Čelnici Partizana su mišljenja da za loše rezultate u 2018. godini i samo jednu pobedu na pet mečeva kriv nije samo šef struke, već i rukovodilac sportskog sektora. Ilievu se pripisuju ‘promašaji’ kod pojačanja, a pogotovo papreno plaćenog Sejdube Sume i još nekih pojedinaca koji učinkom nisu pokazali da im je mesto u najboljem timu crno-belih.

Naslednik Đukića nije još pronađen i zato se nije napravio radikalan potez, koji nije isključen, pošto je ozbiljno pregovarano sa Vladimirom Ivićem. Bivši as ima nekoliko postavljenih uslova među kojima je da se tek od juna preseli iz Soluna u Beograd i zasuče rukave.

0
0

5 Komentara

  1. Red bi bio zadržati ga do kraja sigurica za ove što su vlasnici lige.

    Ako Čanku krene vratiti Mutu.

    Rade radnju u fulu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pas igra je veoma slaba.neprecizan pas uvek zezne akcije narocito zavrsni pas.kad je magazine uvek neko pogresi.kontranapad mora biti ubojitiji.

    0
    0
    Odgovori
  3. Hajde narode,malo o,ladite, ne nasedajte na zlobu zvezdaski orjentisanih medija.Namirisali su krv pa sad su se raspisali kao nikad. Puni portali i novine Partizana a kad Partizanu ide,kao obicno su skrti a prostor prvih strana i vodecih vesti i naslovnih slika pripadaju miljenici. Djukic jeste dosta toga lose uradio, nije spremio ekipu kako je bilo potrebno, nije pronasao igru koju navijaci zele, a rezultati su za sampiona ispod svakog nivoa. Ilijev je radio dosta dobro, to je vrlo „risky“ posao, nikad ne znas sta se moze od igraca ocekivati kad promeni sredinu, narocito kad su ne-evropljani u pitanju. Ali, iznad svega treba da shvatimo da Partizan ne mora svake godine osvajati duplu krunu niti biti sampion.Neka se i drugi malo vesele i pokusaju nesto vise uraditi u Evropi a za Partizan ne treba brinuti. Evropa je osigurana, a prvenstvo treba zavrsiti sa dignitetom i pokusati osvojiti sve sto je moguce a vec misliti o kompoziciji tima za evro-kvalifikacije . Kup je realna opcija a prvenstvo,hm…to nije u nasim rukama, ali jos uvek je sve moguce. Najvaznije je da i struka i igraci shvate da moraju krenuti pobedjivati, pronaci formu i zgaziti sve pred sobom, pa sta bude. Nista nije nemoguce!
    Ono sto je u ovom trenutku za navijace najvaznije, moramo svi biti uz ekipu, podrzati je. Istini za volju, dosta toga oko tima je i zbog negativnosti u navijackom sektoru! Igranje bez publike nosi uvek rizik da se izgube bodovi,sto se vise puta pokazalo kao notorna cinjenica. Mnogi drugi faktori su za analizu,ali bih jos napomenuo da raspored u prvenstvu nije ni malo bio prijatan za nas klub, za razliku od nekih miljenika srece, barem ove godine. Partizan je u vremenu losih uslova igre igrao na strani po blatnjavim provincijskim terenima a neki su uzivali na svom tepihu. Jednostavno, sreca je ultimatna pojava i ne moze se protiv nje niti se moze dozivati.Partizan je doslovno teran da igra po jarugama a Zvezda je laganice odlagala meceve, sto je pokusala i u Subotici. Takodje, Partizan ne poklanja dovoljno paznje nekim faktorima koji takodje bitno uticu na rezultate,primera radi uvek igranje pre Zvezde, ili dan ranije ili istog dana pre nje. Arenasport meni ne bi prodala tu vrstu „danajca“ i uopste me ne bi doticali njihovi ultimatumi i diktiranje rasporeda prenosa. Dakle, ima tu dosta stvari za koje je kriv i sam klub,ali zivot tece dalje a greske moraju da se analiziraju i u buduce izbegnu.Pametan se ucina sopstvenim greskama ali i na tudjim. Glavu gore, Crno-beli, sad treba da pokazemo svi da smo pravi sampioni i na terenu i u ferpleju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter