5
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Traje neizvesnost, neočekivani problem sprečava dolazak prve želje u Humsku

Objavljeno: 05.03.18 u 10:43

Klupko bi trebalo da bude konačno odmotano u Humskoj tokom današnjeg dana.

Partizan je, kako HotSport sazanje, spremio sporazumni raskid ugovora sa trenerom Miroslavom Đukićem.

Uprava bi na sastanku trebalo da donese model rastanka, pošto postoji klauzula po kojoj klub mora da plati 600.000 evra ukoliko smeni trenera pre juna 2019. godine. Očekuje se nagodba, a potom i izbor novog šefa stručnog štaba.

Prvi pik je Ilija Stolica, koji je trenutno trener Vojvodine, ali bi problem mogao da predstavlja propis FSS po kom trener ne može tokom jedne sezone da sedi na klupi tri različita kluba. 

FOTO: Vojvodina

Vojvodina se još nije izjasnila da ima drugo rešenje, niti je dala Stolici dozvolu da napusti klub posle samo dva mseca.

Partizanu vreme nije saveznik, jer za dva dana sledi meč sa Radom pred praznim tribinama, a za danas popodne je zakazan trening u Zemunelu. Ostaje da se vidi kod koga će biti komandna palica.

 

0
0

5 Komentara

  1. Pa zar taj trener Stolica je bolji od Djukica.
    sramota velika ,Djukic je doveo Partizan u uefa do cetvrt finala ,a sad odjednom nije vise dobar.Toliko dobrih trenera su nekada vodili klub i niko nije uspeo da dodje dokle je stigao sadasnji trener Djukic.To je bio domet Srpskog fudbala i ne treba podcenjivati druge koji imaju budzet mnogo veci od nasih klubova.Ne moze Djukic preko noci da stvori tim i da hara u Evropi i prvenstvu sa ovim timom i igracima koje klub poseduje.Pogledajmo se jednom svi i krenimo da stvaramo nesto dobro .Ovako je uvek trener kriv za sve a ne pita se da li je mozda mogao vise.
    Mi nikada nismo zadovoljni sa onim sto se postigne i odmah se trazi jos ne pitajuci da li se ima finansija i da li smo toliko dobri za Evropu.Ako je Partizan ispao iz Evrope i prvenstva zar ne moze se sesti i raditi za sledecu sezonu,i da se ne prodaje ni jedan igrac.
    S-Postovanjem
    Boki

    0
    0
    Odgovori
    • I još, uprava prodala tri najbolja igrača: Đurđevića, Leonarda i Evertona i plus talentovanog Milenkovića. A dovedeni su Ožegović ( koji nije bio ni medju 10 napadača koje je Zvezda planirala, zatim dva leva beka Antonov i Urošević koji su rezerve, plus preskupi Suma koji je takodje rezerva, a nemajući dobrih igrača medju 16 prvotimaca je i vremešni Ilić, koji je blizu četrdesete godine.Sa igračima koje ima plasman u Ligi Evrope je neponovljiv uspeh, a u našoj ligi veliki uspeh je i drugo mesto jer Zvezda je objektivno za klasu bolja.

      0
      0
      Odgovori
      • Све што сте написали стоји. Али, Ђукић није ниједном извео исти састав на меч (кад је могао), летаргичан је, никакве енергије да тргне било кога, да некоме уши ишчупа што не трчи и не труди се, уводи неке измејене које везе с мозгом немају. Играмо ,,офанзивно јер ми смо Партизан” и онда играш са 4 одбрамбена и 2 задња везна играча… или брате играј или батали. Навијачи не терају тренера ако момци играју, гину а тренер смрша 2 кг током утакмице јер се драо покашо да дигне екипу и нервира се за сваку лопту. Ђукић само гледа и као да ни о чему не размишља и онда га помоћник пробуди у 78.мин и лаже Ђука, оћемо ли промјену неку, губимо 1:0 а крај ће још мало…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter