12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI ĆE ‘POLUDETI’ OD SREĆE: Poznata prva imena koja bi mogla da zamene Đukića na klupi Partizana

Objavljeno: 03.03.18 u 22:33

Par sati nakon novog kiksa koji je fudbalere Partizana udaljio na 14 bodova zaostatka od Crvene zvezde, a Miroslavu Đukiću po svoj prilici potpisao otkaz, poznata su dva moguća naslednika na klupi crno-belih.

To su Aleksandar Stanojević,Vladimir Ivić Zoran Bata Mirković.

Iviću i Stanojeviću je, pored toga što su obojica igrali za Partizan, zajedničko i to što su sedeli na klupi solunskog PAOK-a inače bratskog kluba Partizana.

Stanojević je u Solun, u kom se zadržao samo dva meseca, stigao upravo umesto Ivića, a pored toga je radio još u Kini, gde je vodio tri kluba, odnosno izraelskom Makabiju iz Haife. Na klupi Partizana je sedeo od aprila 2010. do januara 2013. godine.

Ivić je pred početak sezone 2016/2017 na klupi PAOK-a nasledio Igora Tudora i odveo ovaj klub do trofeja pobednika Kupa, ali je u junu 2017. ipak odlučeno da saradnja bude okončana.

Pored njih dvojice, kao moguće rešenje na internetu se pojavilo ime i Zorana Bate Mirkovića, trenutno pomoćnog trenera u stručnom štabu reprezentacije Crne Gore koju sa klupe predvodi Ljubiša Tumbaković.

Na tragu informacije, Mirko Marković

 

0
0

12 Komentara

  1. Pa da nije dedinjske ekipe ne bi cz videla 4 ligu….

    Ovako radujte se vaše su sportske legende čuvene.

    Lista naših je velika da cz uprava jsd p ima problem kako da zabrani otera tolikoj struci da radi u fkp a decu proteruju jos sa 16 god najveći izvoznik fudbalera sveta

    Čemu se gani raduju jad

    Stanoje Ivić Paunović

    Antić Mijatović

    Igrača za tri postave i finale LŠ ali to je zabranjeno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter