4
Domaći fudbal

IVICA DAČIĆ: Povucite priznanje Kosova, Ben igra za Zvezdu!

Objavljeno: 02.03.18 u 12:30

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić boravi na Komorskim ostrvima gde je dao jasnu izjavu vezanu za priznavanje takozvanog Kosova od strane ove zemlje.

Komori su Kosovo priznali kao nezavisno još 2009. godine, ali je Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić iskoristio priliku da zamoli domaćine da još jednom preispitaju svoju odluku. On je u diplomatskom smislu iskoristio Josipa Broza Tita, ali i jednog fudbalera Crvene zvezde.

– Zamolio sam svog kolegu da Komori preispitaju svoju odluku o prihvatanju nezavisnosti Kosova. Takođe, upoznao sam ih sa time da je u naš najveći fudbalski klub Crvenu zvezdu došao jedan od njihovih najboljih fudbalera Muhamed Ben – istakao je Ivica Dačić, a preneo je Blic.

Videćemo hoće li Ben pomoći Srbiji u borbi za srpsku zemlju Kosovo i Metohiju, mada se još uvek od igrača sa Komorskih ostrva čeka da pomogne Zvezdi prvim golom.

0
0

4 Komentara

  1. Jos jedan dokaz da je u danasnje vreme politika=fudbal, nazalost. Hajde sad da dovedu Zvezda i Partizan sve igrace cije su drzave prihvatile nezavisnost Kosova, i da polako nagovaramo te drzave dovedenih igraca da povuku priznanje nezavisnosti, samo zato sto njihov drzavljanin igra za srpski klub. Lepo bi to sve bilo, svi bismo to voleli, ali da se ne radi preko fudbala, nego preko politike, kako i treba. Samo kaljamo sebe, tacnije politicari kaljaju drzavu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter