3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘DETONACIJA’ U ZVEZDI, VIJEIRA MENJA BOAĆIJA: Realna opcija ili nemoguća misija?

Objavljeno: 01.03.18 u 11:12

Nakon što je Ričmond Boaći napustio Crvenu zvezdu, među navijačima je jedna od glavnih tema pitanje ko će zameniti napadača iz Gane na „Marakani“, a kao jedna od najčešće spominjanih opcija jeste povratak Huga Vijeire u crveno-beli tabor.

Ni sam Vijeira, koji trenutno nastupa za Jokohama Marinose iz Japana, ne krije da bi voleo da se vrati u Beograd u izjavi datoj „Sportskom žurnalu„:

 Dobio sam mnogo poruka i video da se u Srbiji priča o mom povratku u Crvenu zvezdu, ali niko me nije zvanično kontaktirao iz kluba. Imam ugovor i ljudi iz Jokohame me ne bi pustili jer sam im potreban za sezonu koja je ovde tek počela. Nikad nisam video kao lošu opciju da se vratim kući, prokomentarisao je u poruci Vijeira mogućnost da ponovo zaigra u Srbiji sad ili na leto.

Ipak, uveren je da će jednom ponovo doći na „Marakanu“, 

– Dolazak u Srbiju mi je promenio život. Vratiću se jednog dana u Crvenu zvezdu, siguran sam u to, dodao je Portugalac.

A kako HotSport saznaje, nije samo ugovor sa Jokohamom razlog iz kog neće biti povratka ljubimca navijača. Naime, prema našim informacijama, pored toga što će Vijeira najverovatnije do decembra ostati u Japanu, i stručni štab na čelu sa Vladanom Milojevićem će na leto pokušati da dovede napadača drugačijeg profila od Vijeire.

(Youtube/ HB BROS )

Podsećamo, ovo nije prvi put da se priča o povratku napadača u Srbiju, pošto ga je navodno u svojim redovima želeo Partizan, a šta je na to imao da kaže sportski direktor crno-belih Ivica Iliev možete pročitati ovde.

Na tragu informacije, Mirko Marković

0
0

3 Komentara

  1. ugo se uzeleo srpskih SENDVICA … nigde ih (u toj kolicini) kao u zvezdi nema … ubaceni TROJANCI u partizan tu i tave privelegije samo s vremena na vreme … onima koje oteraju … taj i takav SENDVIC u jenom pravcu za put daju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter