Crveno-beli danas od 13 časova gostuju u Subotici ekipi Spartaka.

Povezane vesti

Vladan Milojević je ponovo bio primoran da izmeni sastav i zbog toga nekoliko igrača iz startne postave neće igrati od početka u ovom kolu.

Strateg Crvene zvezde je odlučio da ponovo ne igraju kao i protiv Javora Damijan Le Talek i Mičel Donald, a lakšu povredu ima Filip Stojković, te će kapitensku traku poneti Vujadin Savić. Sledi povratak na domaci kolosek, a posle eliminacije od CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope za Crvenu zvezdu od 13 časova dolazi ispit u Subotici. Spartak se pokazao kao težak rival i jesenas kada je u Beogradu pobeđen ‘minimalcem’ (1:0), a kako saznaje HotSport slede promene u startnoj postavi gostiju za ovaj meč.

Trener Milojević je odlučio da kao i protiv Javora ne igraju Le Talek i Donald zbog toga što još uvek nisu produžili ugovore, te su dva stranca su na ‘hlađenju’, dok lakšu povredu ima desni bek Stojković.

Zamene treba da budu Gobeljić ili Hajdin na desnoj strani, a ulogu kapitena imace Savić sa kojim će u tandemu u centralnom delu odbrane biti Srđan Babić. U vezi pored Jovičića ocekuju se Račić i Krstičić, dok na bokovima treba da budu Ben i Adžić pošto je Radonjić imao ogromnu potrošnju u Moskvi. Napred za golove je zadužen Aleksandar Pešić.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Savić, Babić, Rodić, Račić, Jovičić, Krstičić, Adžić, Ben – Pešić.