9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ MENJA TIM: Zvezda u Subotici bez dvojice stranaca – dobro poznat razlog ‘sankcija’ crveno-belih (SASTAV)

Objavljeno: 25.02.18 u 09:32

Crveno-beli danas od 13 časova gostuju u Subotici ekipi Spartaka.

Vladan Milojević je ponovo bio primoran da izmeni sastav i zbog toga nekoliko igrača iz startne postave neće igrati od početka u ovom kolu.

Strateg Crvene zvezde je odlučio da ponovo ne igraju kao i protiv Javora Damijan Le Talek i Mičel Donald, a lakšu povredu ima Filip Stojković, te će kapitensku traku poneti Vujadin Savić. Sledi povratak na domaci kolosek, a posle eliminacije od CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope za Crvenu zvezdu od 13 časova dolazi ispit u Subotici. Spartak se pokazao kao težak rival i jesenas kada je u Beogradu pobeđen ‘minimalcem’ (1:0), a kako saznaje HotSport slede promene u startnoj postavi gostiju za ovaj meč.

Trener Milojević je odlučio da kao i protiv Javora ne igraju Le Talek i Donald zbog toga što još uvek nisu produžili ugovore, te su dva stranca su na ‘hlađenju’, dok lakšu povredu ima desni bek Stojković.

Zamene treba da budu Gobeljić ili Hajdin na desnoj strani, a ulogu kapitena imace Savić sa kojim će u tandemu u centralnom delu odbrane biti Srđan Babić. U vezi pored Jovičića ocekuju se Račić i Krstičić, dok na bokovima treba da budu Ben i Adžić pošto je Radonjić imao ogromnu potrošnju u Moskvi. Napred za golove je zadužen Aleksandar Pešić.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Savić, Babić, Rodić, Račić, Jovičić, Krstičić, Adžić, Ben – Pešić.

0
0

9 Komentara

  1. Koju si ti utakmicu gledao, pa protiv CSKA Ben bio posle Žuleta najbolji a teško je biti dobar kada ekipa igra sa jprotiv jače ekipe, ima tekmi gde su Dejo, Piksi i ostali bili očajni, dobro Janković,Suma i Bambeta dominiraju ali onoi su Biseri, zekili bi se i sa Barsom,.Naravoučenije, jedan je Salo kapiten.

    0
    0
    Odgovori
  2. Već je počeo da dolazi na naplatu loše odrađeni prelazni rok! Zvezda je kao vrhunac prelaznog roka dovela izvesnog Bena, rezervu sa tribina stadiona Olimpijakosa?! Čovek nema blage veze! Gledao sam ga u dve utakmice protiv CSKA i Javora. Tuga od igrača! A, predstavili su nam ga kao polivalentnog napadača, koji maltene sam rešava utakmice. Ulivali su nam poverenje u Bena, ubeđivali nas da on može da igra krilo a po potrebi čak i centarfora! Ma, zamislite čovek od 172 cm i 3o-tak kila sa krevetom, da može da igra centarfora! Možda u ligi liliputanaca. Po svojim promašajima protiv Javora i CSKA, Ben će ući u svetske anale promašaja! Ali, zato ovi veleumovi iz Zvezde, nisu doveli Aleksu Vukanovića, dobrog tehničara, visokog, brzog i snažnog i Mileta Savkovića, koji je izmislio fudbal za sve zvezdine igrače sredine terena. Kakvi diletanti vode Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
    • Za neshto si u pravu, za neshto nedorechen osta! Ben i jeste tu da pravi razliku, shto se i videlo u ovim utakmicama do sada! Ono shto je bitno je to da je odlichan igrach, i sa 35 godina mora da prodje neko vreme da bi skapurao saifrache sa kojim igra! Pa Pogba je vanserijski igrach i placen preko 100 milki, a niti pravi razliku u Munchesteru, niti se uklopio u potpunosti! Pustite Bena da igra, uklopice se do leta i biti pravi kada bude trebalo! Pljuvali ste svi po Kangi, a on je drzao celu sredinu, od shesnaesterca do shesnaesterca i pritom kreirao napade!

      0
      0
      Odgovori
      • „Lederhead“, u potpunosti sam razumeo tvoj komentar! Ali, mi smeta to što ovaj menadžment Zvezde bezrezervno veruje u prsle strance. Zbog toga što su to sve igrači kojima su, u drugim klubovima istekli ugovori, a ti klubovi nisu sa njima hteli produžiti ugovor. Znači, to su igrači koji nisu ostavili dobar utisak kod njih, odnosno koji su se loše pokazali! Zvezda uzima takve strance koje niko neće i proglašava ih „kapitalcima“. Ti „kapitalci“ imaju unapred rezervisano mesto u timu i zbog njih naši talentovani igrači ne dobijaju šansu. Sve je ovo istina a istina najviše boli! Što se tiče Kange, tek će Sparta videti kakvu mačku u džaku su kupili! Kanga je navodno centralni vezni a on nema dribling, ne trči, nije brz, svaki drugi pas mu je pogrešan i stalno usporava igru okrećući se oko sebe! Daleko mu lepa kuća od Zvezde!

        0
        0
        Odgovori
  3. Znam scenario već unapred! U timu Zvezde će biti „veliko“ pojačanje Ben, ali se on ponovo neće videti na terenu, a obrazloženje za njegovu lošu igru biće da taj veliki znalac Ben nije mogao da se prilagodi na težak teren u Subotici! Voleo bih da navijači Zvezde budu objektivni pa da kažu da li su primetili nešto upečatljivo u igri Bena, u dosadašnje tri utakmice (jednu protiv Javora + dve protiv CSKA)?! Ili možda treba čekati 30-to godišnjeg Bena da se malo adaptira?! Kao on je još zelen i mlad pa mu treba vremena!

    0
    0
    Odgovori
  4. Sa Račićem, nulom od igrača, teško šta može da se uradi.. igra na poziciji koja je jako bitna za celu ekipu, a on lako gubi lopte, deli netačne pasove, i konstantno loptu vraća odbrani.. Sa takvim veznim igračem, Zvezda nema velike šanse za lepu igru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter