2
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ DOSTA MENJAO: Crvena zvezda će u Subotici igrati bez i jednog jedinog stranca (SASTAVI)

Objavljeno: 25.02.18 u 12:35

Nakon dugotrajnog pregleda stadiona na severu Srbije, doneta je odluka da će se ovaj meč ipak igrati.

Spartak danas od 13 časova dočekuje Crvenu zvezdu na svom stadionu.

Već smo pisali o tome da će Vladan Milojević izmeniti sastav u odnosu na utakmicu sa CSKA u četvrtak, što se i desilo. Strateg crveno-belih će meč početi bez stranaca u prvoj postavi, ukoliko naravno ne računamo Milana Borjana koji ima kanadski pasoš.

Ispred njega će biti Babić, Savić, Gobeljić i Rodić, dok će mesto u startnih 11 imati i Nenad Milijaš.

SPARTAK – CRVENA ZVEZDA

Stadion: Gradski
Sudija: Danilo Grujić

SPARTAK (4-2-3-1): Ostojić – Stojković, Tekijaški, Kerkez, Vukčević – Jočić, Glavčić – Čečarić, Đuričin, Dieng – Nikolić.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Savić, Babić, Rodić – Jovičić, Krstičić, Srnić, Milijaš, Milić – Pešić.

0
0

2 Komentara

  1. Milojević je i danas u Subotici pokazao da je velika kukavica! Umesto da osveži ekipu i ubaci mlade i talentovane Adžića, Joveljića i Veljka Nikolića, on je izvršio samo kozmetičke promene. Čista šminka! Daje samo dvo minutnu šansu Adžiću, na svakoj petoj utakmici, kada momak ne može ni loptu da primi za ta dva minuta. Eto, kolioko on veruje u mlade zvezdine igrače! I posle priča u svom filozofskom maniru kako sa mladim igračima treba oprezno postupati?! Ali, zato ne mora biti oprezan kada ukazuje šansu 36-to godišnjem Milijašu kralju sporaća, čiji je učinak na nivou punjene paprike ili Benu, rezervi iz Olimpijakosa ili nevidljivom na terenu Srniću! Vidi se da Milojević ima svoje favorite među igračima, a to su Stojković, Srnić, Ben i Milijaš! On bez njih ne može zamisliti tim Zvezde! Pa, se posle čudimo zašto smo ispali od CSKA?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter