13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI BESNI: Đukiću, odlazi, dosta njih protiv saopštenja!

Objavljeno: 25.02.18 u 19:00

Posle remija protiv Zemuna 1:1, navijači Partizana najmanje alibi traže u sumnjivom penalu za rivala, već problem vide u treneru.

Grobari su rekli svoje na društvenim mrežama. Vidiećemo šta će reći u sredu u Nišu. Hoće li zagrmeti ‘Đukiću, odlazi’. Na društvenim mrežama navijači uveliko traže ostavku trenera, mali broj njih se govori o penalu Zemuna, a isti broj kritikuje saopštenje koje je izdao FK Partizan. Pogledajte rekaciju Grobara na društvenim mrežama.

 

0
0

13 Komentara

  1. Nije mi jasno imaju li Ilijev i Djukic morala kada ne reaguju na prozivke navijaca.Ljudi kada nema rezultata trener kao djentlmen podnosi ostavku.Sta jos treba da se desi da doticni ucine nesto pametno,da podnesu ostavke,i pomognu Partizanu.Imaju li obraza?

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo kukate, nije bio penal, zvezdi se namešta. Pa pogledaj te igru danas, ej pa vi niste pokazali želju protiv Plzena. Pustite kraju Zvezdu, pogledaj te igru svoju pa onda kukajte.

    0
    0
    Odgovori
  3. Najteže pada što ovakvom igrom pokrivamo sve krađe komšija, kojih ima u svakoj utakmici. Umesto da gazimo sve redom, tako da im ne vrede nameštanja. Đukić nije za Partizan. Njemu su motivacija i strategija misaone imenice.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovome „Realno“i ovome „GP“…,
    A sta je to zasluzio Zemun,pobedu? Kako te nije sramota!? Sta je uradio Zmun danas? Anti-igra, bunkerisanje i razvlacenje, laziranje penala koje sudija akceptira? PA valjda treba da za pobedu urade vredno te pobede,majku mu!? Da, PFC ocajan, katastrofa, ni da povezu normalno loptu, ali se ipak imala inicijativa, mnogo sansi,dominacija u posedu lopte. Nije fer velicati fukarsku igru gostiju ,stvarno. To je za mene fukarska igra! DJukic? Neka on dobro razmisli sta mu je ciniti! I on i Ilijev o Djukicu. Ika nije naravno nista kriv. Uradio je mnogo, stvorio uslove za sampionski let,ali…hbg…. gde je Djuka tu je muka. Najgore
    Nije ova liga ni tako losa za podcenjivanje rivala,pa ni Zemuna, moralo se najjacim timom na njih i odraditi ih u prvom delu meca! A narocito imajuci u vidu da se radi o biti i ne biti mecu od svega je ocigledna pretreniranost tima ali bez pojasa za luku spasa,bezi pasa, bez dijabola ni ,o trci u kojoj je mecka bez reseta i ringa u njusci, kad je najopasnija za ujedanje.
    PArtizane, glavu gore! Sa najboljim timo na NIS, i ne gledajte na tabelu. Igrajte za navijace i tu je uvek luka spasa i spasenja!

    0
    0
    Odgovori
  5. Penal k’o kuca! Zemun bolji!
    Djukic da ostane
    Ivica da ostane
    Kokeza da podnese ostavku
    Zvezdi dupla kruna, dupla radost
    Sve sam reko

    0
    0
    Odgovori
      • Nisam sanjar, zivim u sadashnjosti i u realnosti, a to je da smo mnoooogo bolji od vas! Vi ste kancer srpskog sporta u globalu jer kad ne mozete da pobedite na terenu, vi pobedjujete iza zidova i kradete i nameshtate i dogovarate! Nije vama cilj da osvojite pehar vec da unishtite Zvezdu! Ali malo ste se zeznuli! Zvezda je vechna i besmrtna!

        0
        0
        Odgovori
  6. prvenstvo je neregularno od starta.zvezda pretprosle sezone pre plej ofa imala 31 ,prosle 9 bodova.da nije bilo deljenja titula bi bila nasa.ako cete o regularnosti ne moze ekipa da kalkulise do plej ofa i onda na konto ekipe koja je ostecena deljenjem bodova uzme titulu.saopstite to.

    0
    0
    Odgovori
  7. Koja je poenta price.proslo kolo ste imali dva igraca vise.a do tada ste gubili 1:0,ovo kolo ste dali gol u 94tom minutu.zar nije ovaj tim najbolji u istoriji kluba kako kaze vas novinar pantic.dajte bre ljudi.bar vi normalni navijaci tim koji sutne 4 puta na gol zemunu nema pravo da se zali na gresku sudije.i to jednu jedinu.gledajuci zvezdu danas protiv spartaka video sam sta znaci psihicki pad posle evrope.kako su nam dali gol.i da je zvezda izgubila razumeo bih.ali zvezda je sutirala na gol spartaka 13 puta bez penala.

    0
    0
    Odgovori
  8. Kakvo, bre, saopstenje, kako ih nije sramota? Penal nije bio, ali je Zemun zasluzio , ne bod, vec sva tri. Jos jedna uzasna igra Partizana. Djukicu odlazi, nemas pojma! Da imam kome kao sto nemam vec bih tome cestitao na tituli. Ovako ovima koje sudija gura od prvog kola i koji se sluze svim i svacim necasnim necu da cestitam.

    0
    0
    Odgovori
  9. Kako se namesta Zvezdi a Partizan prosle godine uzeo duplu krunu,namesta se naravno ali se namesta i Partizanu budite sigurni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter