Crno-beli su tesnom pobedom započeli drugi deo sezone u Superligi, a danas ih očekuje još jedan nezgodan rival.

Povezane vesti

Partizan će Zemunce dočekati bez nekoliko povređenih i umornih igrača od duela sa Plzenom u četvrtak.

Povređen je kapiten Miroslav Vulićević i sledi odmor za Marka Jankovića i Marka Jevtovića, a dvojica Miletića i Suma će biti u startnoj postavi. Poraz od Plzena i eliminacija iz Evrope u Partizanu su gurnuti u drugi plan i fokus je na današnji megdan bez publike u Humskoj (15.00) protiv Zemuna.

Pobeda u komšijskom duelu je imperativ domaćina, a kako saznaje HotSport trener Miroslav Đukić se odlučio da promeša karte i napravi par izmena. Povređen je kapiten Vulićević i traku će nositi zamenik kapitena Vladimir Stojković, dok će desnog beka igrati Nemanja R. Miletić. Uloge štopera namenjene su Bojanu Ostojiću i Nemanji G. Miletiću pored koga će nastupiti kao levi bek Slobodan Urošević.

Spreman je Saša Zdjelar pored kojeg će se u vezi naći Danilo Pantić, a sledi odmor za Jevtovića i Jankovića. Očekuje se da na bokovima nastupe Zoran Tošić i Sejduba Suma, a pored njih Đorđe Ivanović, dok bi napred trebalo da Tavambu zameni Ognjen Ožegović, a ta odluka će pasti neposredno pred utakmicu.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Ostojić, N. G Miletić, Urošević – Zdjelar, Pantić, Tošić, Suma, Ivanović, Tavamba (Ožegović).