Prvi čovek Srbije Aleksandar Vučić nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde, a evo šta je rekao o utakmici sa CSKA u Ligi Evrope.

Povezane vesti

On je gostujući na TV Pink istakao da nije gledao revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između CSKA iz Moskve i Crvene zvezde zbog sastanka upravo sa Ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim.

– Nisam mogao da gledam, jer smo radili, imali smo sastanke. Otkriću vam, a nadam se da njemu neću napraviti probleme, da je Lavrov navijao za Crvenu zvezdu. On je veliki navijač moskovskog Sopataka, a znate za odnose navijača Zvezde i Spartaka. Njemu je čak bilo više stalo od mene i zanimalo ga je više, ja sam gledao kako da pripremim sastanak i otvorim neka važna pitanja – rekao je Aleksandar Vučić, a onda je objasnio kako je pocrneo u licu zbog napadača Aleksandra Pešića.

– Pred kraj, pred, valjda, poslednje pitanje, doturili smu mi ceduljicu na kojoj je pisalo ‘CSKA pobedio 1:0, Pešić promašio prazan gol’. Pročitao sam i pojavilo crnilo na licu, kad sam to video odjednom sam postao crn.

Govorio je Aleksandar Vučić o duelu Partizana protiv Viktorije iz Plzena.

– Da nisu primili onaj prvi gol, ne bi ispali… Mnogo je bilo važno za zemlju da prođu oba naša kluba – zaključio je priču o sportu Aleksandar Vučić.