0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Nemci se nisu raspucali, najveće iznenađenje je ‘nula’ na ‘Alijanc areni’

Objavljeno: 24.02.18 u 17:25

Bajern je u svakom meču Bundeslige favorit u Minhenu, ali mu je danas Herta odolela i sačuvala svoju mrežu i bod.

U standardnom subotnjem terminu od 15:30h Nemci su postigli svega četiri gola i na isto toliko utakmica, što nije nešto na šta smo navikli. Posebno je iznenadio meč bez golova na ‘Alijans areni’ između Bajerna i Herte.

Tim iz prestonice je u Bavarsku došao da se brani, u tome je uspeo, a cilj opravdava sredstva. U svakom slučaju, Bajern je došao do 20 bodova viška u odnosu na prvog pratioca Borusiju iz Dortmunda, u utakmicu više, i nema sumnje da mu sleduje nova titula šampiona Nemačke.

U ostalim utakmicama, Borusija Menhengladbah je slavila na gostovanju ekipi Hanovera minimalcem golom Kristofera Kramera u 72. minutu i tako se vratila na pobednički kolosek.

Najviše golova, cela dva, postignuto je u okršaju Hofenhajma i Frajburga, a sva dešavanja viđena su u drugom poluvremenu. Na kraju su podelili bodove, a strelci su bili Kramarić u 57. za domaće i Petersen u 66. minutu iz penala za goste.

Na Mercedes benz areni Štutgart je slavio trijumf nad Ajntrahtom iz Frankfurta, a jedini gol dao je Tomi u 13. minutu utakmice.

Bundesliga, 24. kolo:

Petak

Majnc – Volfsburg 1:1 (1:1)
(Muto 44 – Brekalo 6)

Subota

Hofenhajm – Frajburg 1:1 (0:0)
(Kramarić 57 – Petersen 66. p.)

Bajern – Herta 0:0

Hanover – Menhengladbah 0:1 (0:0)
(Kramer 73)

Štutgart – Ajntraht 1:0 (1:0)
(Tomi 13)

18.30 Verder – Hamburger

Nedelja

15.30 Leverkuzen – Šalke
18.00 RB Lajpcig – Keln

Ponedeljak

20.30 Dortmund – Augsburg

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter