4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA IZGOVORA: Evo šta je Vučelić rekao o meču u Plzenju, ali i statusu Miroslava Đukića!

Objavljeno: 23.02.18 u 12:00

Fudbaleri Partizana sinoć su eliminisani iz Lige Evrope, nakon što su u revanšu šesnaestine finala poraženi u Plzenju rezultatom 2:0.

Nakon utakmice svi su složni u konstataciji da crno-beli u Češkoj nisu pružili partiju kakva se od njih očekivala i da je nedostajalo više borbenosti i energije sa njihove strane.

Kao i svi u klubu i oko njega, najboljem ishodu u revanšu nadao se i predsednik Partizana Milorad Vučelić, međutim njegova je ocena da je Partizan poražen od boljeg protivnika.

-Uvek čovek navija, ali navijačke želje, strasti i nada su pomešane. Ne mogu reći da nije bilo borbenosti, niti da nismo imali sreće, ti izgovori ne dolaze u obzir. Nije bilo onoga što se očekivalo. Izgubili smo od boljeg protivnika, dominirali su sve vreme. Igrali su mnogo bolje nego u Beogradu. Podbacili smo u domenu borbenosti. Nismo stvorili nijednu šansu, to govori o svemu. Pobedio nas je bolji tim- rekaa je Vučelić, a zatim se nadovezao:

-Trebalo je Partizan da igra malo hrabrije, ali ne mešam se u sportski sektor. Nisam očekivao ovakav tim Viktorije, odigrali su mnogo bolje nego u Beogradu. Igraju sistematicčo, uhodani su, imaju po tri šablona za svaku akciju i nemaju stranaca. O tome bismo mogli i mi da razmišljamo, ali mi u Srbiji nemamo uslova. Igrali su jako kvalitetno, a mi prosečno- istakao je, dodavši da je Partizan ovoga puta izneverio pravilo da bolje igra u gostima.

Prvi čovek Partizana ističe da je uprkos sinićnjem porazu ekipa napravila pomak ove godine, kada je u pitanju takmičenje u Evropi.

-Krećemo u novi ciklus za naredne evropske kvalifikacije. Malo smo popravili koeficijent u Evropi. Iako zvuci kao ustaljena fraza, okrećemo se Zemunu- rekao je Vučelić i dodao da se kod nas porazi mnogo tragičnije shvataju nego drugde u Evropi.

-Da se Plzenu dogodilo da je izgubio, oni bi bili nezadovoljni, ali ne bi bilo drame. Kod nas ambicije rastu, uvek su veće. I ja sam bio optimista, ali optimizam nije to što je trebalo večeras- istakao je Vučelić.

Kada je reč o statusu trenera Miroslava Đukića, predsednik Partizana bio je jasan.

-Đukic ostaje trener, to nije u pitanju, ne razmišljamo o tome, ali od njega se očekuju rezultati, potrebno je ostvariti rezultate u prvenstvu i kupu-, zaključio je Vučelić.

0
0

4 Komentara

  1. samo slepac moze da ne vidi da djukic ne ume da sastavi pobedncki tlm jos trosi zalihe od nikolica on od sume nevidi stablo. za vreme utakmice deluje kao uveli fikus a daje izjave kao dalm on nije trener.

    0
    0
    Odgovori
  2. Браво, Вучела, сачекајте да тренер који нема појма и то се види из авиона упропасти и куп и титулу (а на путу је да то уради), па га онда терајте. Човјек мијења тактику и убацује играча који је до пред утакмицу био повријеђен малтене, а не почиње играч који је играо солидно прву. Не може нам екипа саставити 2 меча у истом саставу. А знате и сами ону народну: пуно бабица – килаво дијете

    0
    0
    Odgovori
  3. Koje to rezultate ima Djukic pa ga jos uvek drzite u klubu !? Sta je sa „bombasem“ Ivicom, nigde ga nema i niko ga ne pominje, kako to !? Treba bojkotovati FK Partizan sve dok se ne oteraju Djukic i Ilijev !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter