4
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Zimske Pripreme Beograd, 12.01.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MILOŠ VAZURA POSLE ELIMINACIJE IZ EVROPE: Igra u revanšu nije zavisila od nas, igračima ništa ne zameram

Objavljeno: 23.02.18 u 10:25

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da naprave novi korak u Evropi, pošto su nakon blede partije poraženi na gostovanju u Plzenju.

Ipak i pored toga što su izabranici Miroslava Đukića sinoć na terenu delovali prilično bezopasno, podpredsednik šampiona Srbije, Miloš Vazura, ističe da nema šta da zameri igračimma.

– Prezimili smo, ali dalje nismo mogli. Ništa igračima ne zameram. Mislim da igra u revanšu nije bila do nas, nego do Plzenja, koji je bio mnogo bolji, pokazao je više. Mi se okrećemo domaćoj sceni, borbi za odbranu titule i Kupa-, rekao je Vazura.

Međutim, on ističe da je ekpa u beogradskom duelu pokazala da može znatno više nego sinoć.

– Nismo zadovoljni ishodom, mnogo smo bolje igrali u Beogradu. Plzenj je ozbiljna ekipa, zasluženo ide dalje, igrao je u revanšu čvršće, bolje-, zaključio je Vazura.

0
0

4 Komentara

  1. Partizanovi igraci nisu ni upola kondiciono spremni za ovo takmicenje gdje se igra svih 90 min,,zbog toga i ovakva monotona igra kao da je trening.

    0
    0
    Odgovori
  2. Није до вас што се игре тиче, то знамо.
    Али што држите незналицу за тренера, то јесте до вас

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter