1
Domaći fudbal

LALATOVIĆ PRED GOSTOVANJE RADNIKU: Evropu treba da igraju najkvalitetniji timovi, a ne da se gleda po gradovima ili politički!

Objavljeno: 23.02.18 u 12:40

Trener Čukaričkog se obratio javnosti na konferenciji za medije, pred gostovanje nejgovog tima u Srudulici u okviru 24. Kola Superlige Srbije.

Nenad Lalatović smatra da njegovu ekipu očekuje jedno od najtežih gostovanja u ligi, čemu svedoče a rezultati Iz prehodnih međusobnih susreta ga teraju na oprez.

– Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ligi. Samim tim što je Surudulica poznata kao dobar domaćin, a imaju i kvalitetnu ekipu. Pobedili su nas na poslednja dva meča rezultatom 2:1, i to oba puta na našem terenu. Mi jesmo bili bolji na tim mečevima, ali nismo imali ni sportske sreće.Ta utakmica koju smo izgubili u plej-autu prošle sezone bila je očekivana. Pobedili smo prethodno Voždovac i trebalo je da uđemo u plej-of. Međutim, Radnički iz Niša je prvo izgubio od Javora kod kuće, a zatim ga odmah pobedio u plej-ofu. Igrači su bili utučeni, jer smo zaslužili da se borimo za Evropu-, rekao je Lalatović za klupski sajt.

Šef stučnog štaba “brđana” ističe da je cilj njegove ekipe izlazak u Evropu, ali isto tako smatra da će biti izuzetno teško to ispuniti.

.– Ponavljam, nikad žešća konkurencija nije bila za izlazak u Evropu. Radnički Niš, Vojvodina, Napredak, Voždovac, Spartak. mi…A samo jedan od nas ide dalje, ne računajući Radnički. Kao što sam ranije rekao, Zvezda, Partizan i Radnički su sigurni i traži se još taj četvrti putnik. Ja to znam, svi to znaju. Zato nijednu utakmicu ne smemo olako da shvatimo. Moramo da damo sve od sebe ukoliko želimo da završimo sezonu ispred jednog Kruševca i Novog Sada. To su sve gradovi koje bi mnogi voleli da vide u Evropi pre Čukaričkog. Već sam rekao u najavi prethodnog kola, Evropu bi trebalo da igraju klubovi koji bi mogli na pravi način da prezentuju Srbiju. Timovi koji imaju kvalitet, a ne da se gleda po gradovima ili možda politički-dodao je Lalatović.

0
0

1 Komentara

  1. Sramota je koliko se Radnički gura ove sezone, koliko i kakvih penala se svira za njih. Gore nameštanje nego sa Zvezdom i Partizanom, a tim je suvi prosek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter