0
Domaći fudbal

HOTSPORT TIKET DANA ‘Kec’ na Brose, može i na Al Vahdu

Objavljeno: 23.02.18 u 11:02

Bogat kladioničarski dan je pred nama, a evo šta izdvajamo iz ponude kladionice ‘MaxBet’.

BARSELONA – REAL MADRID 1 (2.00)

Posle osvajanja Kupa kralja Barseloni je moral na visokom nivou. Svetislav Pešić debituje u Evroligi i to u El Klasiku, te nas ne bi čudilo da još jednom očita lekciju ‘kraljevskom klubu’.

BROSE – CRVENA ZVEZDA 1 (1.68)

Za oba tima je sezona u Evroligi završena, a oba ekipe sa teškim ‘gubicima’ ulaze u meč. Brose je ostao bez trenera Andreje Trinkijerija, a crveno-beli bez prvog trofeja u sezoni. Zato dajemo prenost Nemcima koji su dobri na svom terenu, Zvezda nije dobro na psihičkom planu.

AL VAHDA – AL ŠABAB 1 (1.75)

Tradicija kaže suprotno, to jest da gost iz Dubaija redovno pobeđuje kao gost. Ipak, Al Vahda sa Balašom Džudžakom na čeku se sada bori za titulu, a do nje može samo ako pobedi današnjeg rivala.

VOŽDOVAC – NAPREDAK GG (1.75)

Napredak je u prošlom kolu u pravoj goleadi savldao Spartak sa 4:3. Verujemo i danas u pobedu Kruševljana, ali smo isto tako sigurni da će Voždovac postići bar jedan gol. U prevodu, oba tima daju gol, biće golova na ‘krovu’.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet‘ je 10,29.​

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter