0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Majnc i Volfsburg ‘na ravne časti’

Objavljeno: 23.02.18 u 23:29

Fudbaleri Majnca i Volfsburga podeili su bodove u meču 24. kola Bundeslige, 1:1.

Susret je gostujući tim sjajno otvorio, posle jednog centaršuta najbolje se Brekalo snašao i doveo Volfsburg u vođstvo već u 6. minutu igre.

Šest minuta kasnije, Bruma je mogao da udvostruči prednost, ali je pogodio okvir gola, da bi sa druge strane Kvaisonov šut Kastels odbranio dva minuta kasnije, pa je rezultat bio 1:0 sve do 44. minuta, kada je Muto hirurški preciznim udarcem poravnao.

Do kraja meča, ako izuzmemo dve relativno dobre šanse Volfsburga i jednu pogođenu stativu, nije bilo većih uzbuđenja, pa je ostalo 1:1.

Ovakav ishod najviše odgovara Verderu, koji ima šansu da pobedom nad HSV-om preskoči oba današnja rivala i napravi korak u borbi za opstanak.

Majnc je 15. sa 24 boda, Volfsburg 14. sa bodom više, a u slučaju pobede nad 17-plasiranim Hamburgerom, Verder će sa 16. skočiti na 14. poziciju, gurnuti Majnc u zonu ispadanja a Volfsburg preći za jedan bod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter